Kepez’in Genç Kramponları Antalya Şampiyonu

9 Mayıs 2018, Çarşamba - 15:06
Kepez’in Genç Kramponları Antalya Şampiyonu
Kepez Belediyesi Spor Kulübü U15 takımında mücadele eden Kepez’in genç kramponları Antalya Şampiyonu oldu.  Yol spor ile oynadıkları play-off karşılaşmasında kıran kırana geçen mücadelede galip gelen Kepez’in Genç Kramponları Türkiye Şampiyonası’nda oynama hakkı kazandı.

Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi sayesinde alt yapıya kazandırılan genç yetenekler başarıdan başarıya koşuyor. Kurulan alt yapı takımlarında müsabakalara çıkan genç yetenekler, düzenlenen amatör lig müsabakalarında gelişimlerine katkı sağlıyor ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor. 2003-2004 doğumlu sporcuların oluşturduğu Kepez Belediyespor U-15 takımı, sezon boyunca gösterdiği üstün performans ile play-off oynamaya hak kazandı. Yolspor ile oynadığı mücadeleyi 3-1 kazanarak Antalya Şampiyonu olan  Kepez’in genç yetenekleri, 16 Mayıs’ta başlayacak olan Türkiye Şampiyonası grup maçlarında oynayacak.

Geleceğin yıldız sporcuları

Teknik Direktör Ramazan Kafes, “Kepez Belediyespor’un A takımına sporcu yetiştirmek asıl görevlerimizden birisi. Yetenek taramalarından seçtiğimiz çocukların böylesine başarılar elde edeceğini biliyorduk. Çalışmalarımız bu yönde devan edecek. Kepez’de yetişen genç yetenekler bir gün Türkiye’nin yıldız sporcuları olacak.”dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  “Antalya şampiyonluğunu elde eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılar yaptığımız hizmetlerin bir göstergesi. Şimdi Kepez’in Yıldızı olan gençler, gelecekte Türkiye’nin yıldızları olacaklar. Demek ki doğru yoldayız.” diye konuştu.
 
Kepez’in Genç Kramponları Antalya Şampiyonu
Kepez’in Genç Kramponları Antalya Şampiyonu

Benzer Haberler