Tütüncü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

20 Nisan 2018, Cuma - 16:19
Tütüncü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan 1920 tarihinde, milletimizin özgür ve bağımsız yaşama mücadelesinin bir müjdecisi, birlik ve bütünlüğümüzün teminatı olarak \"Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir\" esası üzerine kurulan TBMM, milli tarihimizin yeni bir dönüm noktasıdır.

Milli iradenin teminatı olarak kurulan TBMM bugüne kadar demokrasinin geçerli kılınması için tarihi bir görev üstlenmiş ve ülkemizin modern dünyayla bütünleşmesine öncülük etmiştir.

Bugün, milli egemenliğimizin kazanılması kadar ilelebet muhafazasının da önemli olduğu düşüncesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı“ olarak armağan edilmiş olup, tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaktadır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudu olan ve Türkiye\'yi aydınlık yarınlara taşıyacak olan çocuklarımıza verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır.

Dünya’da ilk defa çocuklara armağan edilmiş bu bayramın, çocuklarımızın dünya çocukları ile birlikte kardeşçe kutladığı bir gün olması dileğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Benzer Haberler