​Kepez’de anneler çok şanslı

13 Nisan 2018, Cuma - 18:30
​Kepez’de anneler çok şanslı
Kepez Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin üçüncü şubesi, annelerin yoğun talebi üzerine Ahatlı Mahallesi’nde açılıyor.
 
Eğitime büyük yatırımlar yapan Kepez Belediyesi’nin üçüncü kreşi de önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor. Kepez Belediyesi’nin en önemli hizmetlerinden biri olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi, Teomanpaşa ve Özgürlük mahallelerinden sonra annelerin yoğun talebi üzerine Ahatlı’da hizmete girecek. Toplam 5 sınıf ve 120 öğrenci kapasiteli olarak planlanan üçüncü kreş binasında, 5 sınıf öğretmeni, 2 yardımcı öğretmen ile 3 hizmetli görev alacak.
 
Kreş hizmeti kurumsallaşıyor
 
Binasının fiziki durumu tamamlanan kreşin, iç donanımı ile bahçe peyzajında sona gelindi.
Ön kayıtları alınmaya başlanan kreşte, 3- 6 yaş grubu öğrenciler kabul edilecek. İçinde sinema ve spor salonu, yemekhanesi, uyku odası ve yönetim odalarının da yer alacağı kreşte, çocuklara İngilizce eğitiminden, drama eğitimine kadar her türlü fırsat sunuluyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin anneler tarafından yoğun ilgi gördüğünü ve bundan dolayı üçüncü şubeyi açmaya gereksinim duyulduğunu söyledi. 
 
 
​Kepez’de anneler çok şanslı
​Kepez’de anneler çok şanslı
​Kepez’de anneler çok şanslı

Benzer Haberler