Tütüncü, “Teşkilatımızla 2019’a yürüyoruz”

11 Nisan 2018, Çarşamba - 14:42
Tütüncü, “Teşkilatımızla 2019’a yürüyoruz”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gruplar halinde ve farklı günlerde meclis salonunda misafir ettiği AK Parti Kepez İlçe’nin 66 mahalle teşkilat yönetimiyle, bölgelerindeki hizmet taleplerini istişare etti. Tütüncü, “Teşkilatımızla gönül gönüle 2019\'a yürüyoruz.” dedi.

Kepez Belediyesi, ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Kepez İlçe’nin mahalle teşkilat başkanı ve yönetimleriyle yaptığı hizmet değerlendirme toplantılarını tamamladı. Mahalledeki çalışmaların değerlendirildiği toplantıların bu dönemki son oturumu, Duacı, Başköy, Odabaşı, Çamlıca, Kızıllı ve Kirişçiler mahalle başkanlarıyla yapıldı.

Mahalle başkanlarıyla hizmet istişare toplantısı

Kepez Belediye yönetiminin, mahalle temsilcileriyle çalışmaları değerlendirdiği toplantı, ‘birlikte yönetim’ adına da örnek bir proje oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 20 Şubat’ta başlayan toplantı kapsamında gruplar halinde ve farklı günlerde meclis salonunda 66 mahalle başkanını ve yönetimini kabul etti. Tütüncü, tüm belediye başkan yardımcılarının ve müdürlerinin hazır bulunduğu toplantılarda, mahalle başkanlarını tek tek dinledi. Mahalle başkanları, bölgelerindeki belediye hizmetleriyle ilgili sorunları ve vatandaşların hizmet taleplerini aktardı.
Tütüncü de sorunlar ve taleplerle ilgili neler yapacaklarını ve yeni hizmetlerin müjdelerini mahalle temsilcilerine anlattı.Birlik ve beraberlik ortamının pekiştirildiği toplantılarda AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mustafa Erol ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Nur Ünal da hazır bulundu.

“Mahalle teşkilatlarını önemsiyoruz”

Başkan Tütüncü, mahalle başkanlarıyla yaptığı toplantılarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Mahalle başkanlarından, yaşadıkları bölgelerle ilgili aktarmak istedikleri hususları bize ifade etsinler istedik. Toplantıların güzel ve faydalı neticeleri oldu. 66 mahallenin tamamında çalışmalarımızı gözden geçirdik. Bu toplantılarla partimizin mahalle teşkilatlarına verdiğimiz önemin de altını çizmiş olduk.

“Parti teşkilatımızla omuz omuza Kepez için çalışıyoruz”

Mahalle başkanlarımız, toplantılarda hemşehrilerimizin hizmet taleplerini bize ilettiler. Vatandaşımız velinimetimiz. Onlar ne derse, nasıl bir değerlendirme yaparsa dediklerinin ve değerlendirmelerin doğru olduğuna inanırım. 66 mahalle başkanımızı dinledik. Allah’a çok şükürler olsun ki mahallelerde çok büyük eksiğimizin olmadığını gördük. Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için omuz omuza, gönül gönüle AK Parti Kepez İlçe Teşkilatımızla çalışmaya devam edeceğiz.  Katılımlarından ve desteklerinden dolayı İlçe Başkanımız Mustafa Erol’a, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ferah Nur Ünal’a, teşkilatımızın başkan yardımcılarına, tüm mahalle başkanlarına ve belediyemizin bürokratlarına teşekkür ederim.  Teşkilatımızla gönül gönüle 2019\'a yürüyoruz.”
Tütüncü, “Teşkilatımızla 2019’a yürüyoruz”
Tütüncü, “Teşkilatımızla 2019’a yürüyoruz”
Tütüncü, “Teşkilatımızla 2019’a yürüyoruz”

Benzer Haberler

Tütüncü  “Alnımız açık, başımız dik”

Tütüncü “Alnımız açık, başımız dik”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, verdikleri hizmet sözlerini yerine getirdiklerini belirterek, “Şuraya gidersek başımıza yumurta atarlar, kafamızı taşa tutarlar dediğimiz tek bir yer yok. Bizim her yerde alnımız açık, başımız diktir.” dedi.

“Yeni Kepez’in mimarı Kepezlilerdir “
“Yeni Kepez’in mimarı Kepezlilerdir “

Başkan Hakan Tütüncü, 6. hizmet yılı toplantısında yaptığı konuşmada, değişen ve şehirleşen Yeni Kepez’in mimarının kendisinin değil, Kepezliler olduğunu söyledi. Tütüncü,


3 bin 26 Kepezli eserleri yerinde gördü
3 bin 26 Kepezli eserleri yerinde gördü

Kepez Belediyesi, ‘Kepez Benim Şehrim’  adlı proje kapsamında 66 mahalleden 3 bin 26 kişiye, 38 eserini tanıttı. Mahalle sakinlerinin hizmetleri yerinde tanıdığı ve belediyede misafir


“Talimatı vatandaştan alırız”
“Talimatı vatandaştan alırız”

Başkan Hakan Tütüncü, Masa Dağı’nda 5 mahalleyi kapsayan ve parselasyon uygulaması tamamlanan imar revizyonunu, bölge sakinlerinin talebi üzerine şehrin ortak aklıyla yaptıklarını