Kepezspor, Ünlüoğlu ile yola devam

27 Mayıs 2010, Perşembe - 20:53
Kepezspor, Ünlüoğlu ile yola devam

Kepez Belediyespor Kongresi tamamlanırken yeni yönetim belirlendi. Ahmet Ünlüoğlu tekrar başkanlığa getirilirken, basketbolda asansör takım olmamak için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi. “Yeni oluşum içerisindeyiz”


Kepez Belediyespor kulübü kongresi tamamlanırken yeni yönetim belirlendi. Düzenlenen kongrede Ahmet Ünlüoğlu, kulüp başkanlığına tekrar seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Ulusoy, Şaban Yılmaz, Turgay Yavuz, Mehmet Karakayalı, Fatih Şahin, Ziya Bıyıklı, İdris Taş, Mustafa Özdemir, Engin Okutan, Osman Avşaroğlu, Ali Kardiyan, Mahmut Ruhi Alpagot, Ramazan Buzkıran ve Mahmut Arslan’dan oluştu. Kepezspor’un örnek bir spor kulübü olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün desteği ile spor branşımızı 14’e çıkarttık. Geleceğin sporcularını, modern tesislerimizde yetiştirmenin ve Türk sporuna kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da Kepezspor Kulübü tüm branşlarda başarılara imza atacaktır” dedi.


Basketbolda şanssız bir sezon geçirdiklerini ifade eden Ünlüoğlu, “Geçtiğimiz sezonda başarısız olduk ve 2. lige düştük. Asla yılgınlık göstermeyerek yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra silbaştan yola çıkıyoruz. Asansör takım olmamak adına hedefimizi büyüttük. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Yeni bir jenerasyonla Beko Basketbol Ligi’ni hedefleyen bir ekip kuracağız. Beko Basketbol ligine çıktığında tekrar düşen bir takım olmayıp, ligde başarılara imza atacak bir ekip oluşturmayı hedefledik. Bugüne kadar emeği geçen yönetici, teknik ekibe ve oyuculara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Benzer Haberler