Esnaf Tütüncü’den Memnun

6 Mart 2018, Salı - 12:02
Esnaf Tütüncü’den Memnun
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB)’ne bağlı oda başkanları, esnaf dostu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye her zaman esnafın ve sanatkarın yanında olmasından dolayı teşekkür ettiler.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kent sorunlarının konuşulduğu,  birlik ve beraberliğin pekiştirildiği şehir buluşmaları programı kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB)’ne bağlı merkezdeki yeni seçilen 35 oda başkanıyla bir araya geldi.
Başkan Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde Macera Orman’daki restoranda gerçekleşen buluşmaya AESOB Başkanı Adlıhan Dere, birliğe bağlı 35 odanın başkanı, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy katıldı.

“Esnafla omuz omuza, kol kolayız”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada seçimli genel kurullarını tamamlayan oda başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.  Bugüne kadar AESOB ve ona bağlı odalar ile omuz omuza ve kol kola olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, “Esnafımıza yönelik birçok örnek çalışmayı onlarla birlikte sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu buluşmamız bir anlamda esnafımıza ve onların temsilcilerine bir teşekkür yemeğidir.” dedi.

18 oda başkanı değişti

Daha sonra söz alan AESOB Başkanı Adlıhan Dere de şunları söyledi:  “Antalya merkez’de 37, ilçelerde 38 odamız var. Şu ana kadar merkezde 37, ilçelerde 34 odamızın seçimlerini tamamladık. Merkezde 9, ilçelerimizde 9 olmak üzere 18 oda başkanımız değişmiş oldu. AESOB’un seçimli genel kurulu da Mimar Sinan Kültür Merkezi’nde 1 Mayıs’ta yapılacak.”

Tütüncü, esnaf dostu

Başkan Hakan Tütüncü’nün , ‘esnaf dostu’ olduğunun altını çizen Dere, “Hakan Başkan, seçildiği 2009’dan bugüne esnafımızın, sanatkârımızın yanında oldu.  Bu nedenden dolayı Hakan Başkan’a esnaf dostu başkan demeye devam edeceğim. Çünkü kendisiyle beraber belediye meclis üyeliği yaptığım dönemde de, oda ve birlik başkanlığı yaptığım dönemde de Hakan Başkan’dan ne istediysek yaptı. Sabahın seher vaktinde, akşam bizden fazla esnafı ziyaret ediyor. “
Konuşmaların ardından Başkan Hakan Tütüncü, sohbet ettiği oda başkanlarının taleplerini dinledi. Oda başkanları da, Tütüncü’nün esnafa gösterdiği ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Esnaf Tütüncü’den Memnun
Esnaf Tütüncü’den Memnun
Esnaf Tütüncü’den Memnun
Esnaf Tütüncü’den Memnun
Esnaf Tütüncü’den Memnun

Benzer Haberler