Kültür’e yeni semt parkı

28 Şubat 2018, Çarşamba - 14:30
Kültür’e yeni semt parkı
Antalya’nın yeşil alan miktarının artmasında büyük pay sahibi olan ve birinciliği açık ara farkla elinde tutan Kepez Belediyesi, Kültür Mahallesi’ne yeni semt parkı kazandırıyor.
 
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 66 mahallede eş zamanlı olarak yeni parkları tamamlayarak Antalyalıların sahip olduğu aktif yeşil alan sayısını arttırıyor. İlçenin değerine değer katacak yeni yaşam alanlarına bir yenisi Kültür Mahallesi’nde ekleniyor. Mahalle ve çevresine hizmet verecek olan yeni park alanı 3817 Sokak’ta inşa ediliyor. Bünyesinde pergoleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma grupları ve yeşil alanların yer alacağı yeni park, toplamda 1529 metrekare alana sahip olacak.

Yeşille kentleşen Kepez
 
Kepez’in dört yanını semt parkları ve temalı parklarla donatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni parkın tüm vatandaşlara ve Kepez’e hayırlı olmasını temenni ederek, özellikle ailece faydalanılabilecek, dinlence ve eğlence alanlarının arttırılması için önemli bir mesai harcadıklarını dile getirdi. Günlük hayatın koşuşturmacasından uzaklaşan vatandaşların şehrin ortasında temiz hava solumaları için yeşil alan miktarını günden güne artırdıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, semt parklarının yanı sıra temalı parklarında çok yakında sayılarının artacağı müjdesini verdi. Parkların projelendirilmesinden tamamlanmasına kadar olan süreci yakından takip eden Başkan Tütüncü, Kepez’in yeşille doğayla bir arada kentleştiğine vurgu yaptı. Kültür Mahallesi yeni semt parkı, devam eden çalışmalar neticesinde en kısa sürede halkın hizmetine sunulacak.
 
Kültür’e yeni semt parkı
Kültür’e yeni semt parkı
Kültür’e yeni semt parkı
Kültür’e yeni semt parkı
Kültür’e yeni semt parkı

Benzer Haberler