Kepez’den evlenecek çiftlere destek

19 Şubat 2018, Pazartesi - 14:01
Kepez’den evlenecek çiftlere destek
Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, geniş kapsamlı labaratuvarı ile evlilik ve nikah işlemleri öncesi istenen talasemi tanı testini çiftlere uygun fiyatla sunuyor.

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, birçok sağlık hizmetinin yanında talasemi tanı testi hizmeti de veriyor. Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Labaratuvarı yeni evlenen çiftlere sağlık alanında büyük bir kolaylık sunuyor. Yeni evlenecek çiftlerin yaptırması zorunlu olan talasemi tanı testi için özel sağlık hizmeti veren kurumların dörtte bir fiyatına hizmet sunan Kepez Belediyesi, evlenecek çiftlere destek oluyor.

Yatırımlar Kepez’e

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile sağlık alanında dev yatırımların yapıldığı ilçede, yeni evlenen çiftler için büyük kolaylık sağlayan uygulama ile bu güne kadar yaklaşık 10 bin kişiye düşük ücrette hizmet imkanı sağlandı. Kepez Belediye Sağlık Merkezi Labaratuvarı’nda gerçekleştirilen uygulama ile yeni evlenecek çiftlerin düğün masrafları azaltılıyor. Ekonomik olarak binlerce çifte fayda sağlayan uygulama ile aynı işlemi dışarının dörtte bir fiyatına sağlayan Kepez Belediyesi, evde sağlık, halk eczanesi, diyetisyen gibi öncü ve örnek olan çalışmalarının yanında yine bir ilk olarak talasemi tanı testi hizmeti ile de örnek bir davranış sergiliyor.

“Vatandaşımızın yanındayız”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni evlenecek olan çiftlere verdikleri bu hizmetle binlerce vatandaşı yüzlerce liralık masraftan kurtardıklarını söyleyerek, evlilik gibi kutsal bir yapıya küçük de olsa destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti. Tütüncü, belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar olan tüm zamanlarda devam ettiğini ve belediye olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını bir kez daha vurguladı.
 
Kepez’den evlenecek çiftlere destek
Kepez’den evlenecek çiftlere destek
Kepez’den evlenecek çiftlere destek

Benzer Haberler