Tütüncü’den STK’lara Teşekkür

14 Şubat 2018, Çarşamba - 13:49
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehir buluşmalarında konuk ettiği sivil toplum kuruluşlarının üyelerine, ‘Her birinize Kepez için ürettiğiniz değer, güzellik ve oluşturduğunuz her renk için on binlerce kez teşekkür ediyor ve sizleri alkışlıyorum.” diye seslendi.

Kepez Belediyesi’nin şehrin sorunlarının konuşulduğu, var olan birlik ve beraberliğin pekiştirildiği şehir buluşmaları programının konuğu ilçedeki sivil toplum kuruluşları (STK) ile hemşehri dernekleri oldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş, belediye meclis üyeleri, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, hemşehri dernekleri ile ilçedeki sivil toplum ve gönüllü kuruluşlarından 350 davetli katıldı.
Başkan Tütüncü, buluşmada salondaki masaları tek tek dolaştı ve ellerini sıktığı konuklarıyla sohbet etti.

“Salonda Türkiye ve Antalya’nın güzellikleri var”
Yemek ikramının da yapıldığı şehir buluşmasında bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, “Bu salonda Türkiye’nin ve Antalya’nın dört bir yanının güzelliği var. Sporcularımızdan engellilerimize, hemşehri derneklerimizden cami yaptırma yaşatma derneklerimize, eğitimden kültüre, sanat ve şehit ailelerimize kadar bütün sivil toplum kuruluşlarımızın gönüllülerini yemekte görmek büyük bir mutluluk.” diye konuştu.

“Gönülden gönüle bir yol kuruyoruz”
Şehir buluşmalarında kentin, ilçenin kanaat önderleriyle, STK ve kamu kurumlarının temsilcileriyle çeşitli zamanlarda bir araya geldiklerine işaret eden Tütüncü  “Aslında büyük bir aile olduğumuza vurgu yaptığımız şehir buluşması toplantılarında gönülden gönüle bir yol kuruyoruz. Bir şehirde yaşayan insanlar, aile olma şuuruna sahip olmuşlarsa orada birlikte, beraber yaşaya bilme kültürünü en iyi şekilde ortaya koyabilirler. Yeri geldiğinde önemli başarılara imza atabilirler ya da ihtiyaç duyulduğu vakit ulusal zorluklara birlikte göğüs gerebilirler.” ifadesini kullandı.

 “STK’larla beraber olmak bizim için onurdur”
Başkan Hakan Tütüncü, “Birliğimiz; beraberliğimizi ve kardeşliğimizi aynı ortamda güzel bir şekilde yaşama, birbirimizle zenginleşme anlayışımızı güçlendiren bir husus olur.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sivil toplumun her noktasıyla bugüne kadar bunu başarabilmeye gayret ettik. Allah şükürler olsun geride bıraktığımız zaman zarfında birbirimizle tanış, arkadaş ve kardeş olduk; birbirimizi bütünledik, birbirimizle zenginleştik. STK’larımızın davetlerine koşa koşa icabet ettik. Derneklerimizle, sendikalarımızla, sivil toplumun gönüllü kuruluşlarıyla beraber olmayı kendimiz için onur saydık.”

“STK’lar önemli işlere imza atıyor”
Tütüncü, STK’ların Kepez’de önemli işlere imza attığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:  “Hemşehri derneklerimizin kendi kültürlerini Antalya’da yaşatmaları memnuniyet vesilesi. Eğitime yönelik hizmet derneklerimiz, devletin vermekte zorunlu olduğu eğitim çalışmalarına olumlu katkılar sunuyor. Spor kulüplerimiz de gençlerimizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. Çeşitli kültür ve sanat derneklerimiz ise milli tarih ve kültürümüzün derinliklerindeki güzellikleri çeşitli vesilelerle bizlerle buluşturuyor.”

Teşekkür buluşması
Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının devamında konuklarına şöyle seslendi:
“Salondaki bütün güzel insanlar, bu şehir için çok önemli işler yapıyor. Bu buluşmamızın amacı da bütün güzellikleri teşhir etmekti. Burada Kepezli derneklerimiz ve Antalya’daki hemşehri derneklerimiz var. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla, her birinize yapmış olduğunuz çalışmalarda göstermiş olduğunuz performanstan dolayı gönülden bir teşekkür edelim diye bu ortamı oluşturduk. Her birinize Kepez için ürettiğiniz değer, güzellikler ile oluşturduğunuz her renk için on binlerce kez Kepez adına teşekkür ediyor ve sizleri alkışlıyorum.”

“Sivil ve gönüllü kuruluşlara desteğimiz devam edecek”
Demokratik ülkelerde sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, “Ama ondan daha önemli olan gönüllü olabilmek ve gönüllü kuruluşları ayakta tutabilmektir. Biz hem sivil topluma ve hem de gönüllü kuruluşlara elimizden geldiğince, imkânlarımız nispetinde her türlü katkıyı vermeye, desteği sağlamaya gayret ediyoruz. İyilik ve güzellik zemininde atmış olduğumuz adımları sizlerle birlikte büyütebilmekte önümüzdeki süreçte en önemli hedefimizdir. Güzellikleri büyütmek için atacağımız her türlü adımda belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkânlarını azami ölçüde sivil ve gönüllü kuruluşlarla olmaya devam edecek.” diyerek konuşmasını tamamladı.  
Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek  de konuşmasında kamu yönetiminin başarısını belirleyen önemli faktörlerden birisinin de o bölgedeki sivil toplum kuruluşları olduğuna dikkat çekti.
 
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür

Benzer Haberler

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ifadesiyle “ bir adın kalmalı geriye” dedirtebilmektir.”

Neşet Ertaş Kepez’de ölümsüzleşti
Neşet Ertaş Kepez’de ölümsüzleşti

Kepez Belediyesi’nin vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyetlerini yapabilmesini sağlayacak olan Neşet Ertaş STK Merkezi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla


Dokuma’da bayram var
Dokuma’da bayram var

Başkan Hakan Tütüncü sözünü tuttu ve Dokuma Fabrikası’nı, gerçek sahipleri olan Antalyalılarla buluşturdu.  Dokuma’nın halka açılması çalışmasının ilk etabı olan Kent


Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu
Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu

Kepez Belediyesinin, Dokumapark’a kazandırdığı ve dünyanın en güzel müzelerinden biri olmaya aday Anadolu Oyuncak Müzesi, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Gül’ün de