Kepez’den ücretsiz YKS Deneme Sınavı

5 Şubat 2018, Pazartesi - 12:34
Kepez’den ücretsiz YKS Deneme Sınavı
Kepez Belediyesi, lise son sınıf ve mezunlar için açtığı ücretsiz YKS kurslarının ardından şimdide, Teomanpaşa Kurs Merkezi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

Kepez’in eğitim standartlarını yükselten birçok hizmet veren Kepez Belediyesi, açtığı ücretsiz YKS Kursları ile birçok öğrenciye üniversite kapılarını aralıyor. Eğitime önem veren Kepez Belediyesi, ücretsiz YKS kurslarının ardından şimdide üniversite sınavına girecek adaylar için ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. Kepez Belediyesi tarafından düzenlenecek olan YKS Deneme Sınavına isteyen her aday ücretsiz olarak katılabilecek.

Başvurular Teomanpaşa Kurs Merkezi’ne

YKS Deneme Sınavına girecek adaylar için Kepez Belediyesi 4 ayrı tarihte, 4 farklı sınav düzenleyecek. YKS deneme sınavının ilki 24 Şubat (Cumartesi) günü gerçekleştirilecek. YKS 1. Deneme Sınavına girecek adayların 1-17 Şubat, 24 Mart Cumartesi günü yapılacak ikinci sınav için 1-17 Mart, 28 Nisan’daki üçüncü deneme sınavı için 1-21 Nisan ve 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek dördüncü sınav için 1-18 Mayıs tarihlerinde Kepez Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. YKS Deneme Sınavına katılmak isteyen adaylar 339 73 12 nolu numaradan  Teomanpaşa Kurs Merkezi’ne ulaşabilecekler.

YKS kurslarına ilgi büyük

Mezunlarında katılabildiği kurslar hafta içi 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, lise son sınıf öğrencileri için ise 17.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılıyor. 6 sınıfın yer aldığı Teomanpaşa Kurs Merkezi’nde 600 öğrenci Yükseköğretim Kurumları Sınavı hazırlık kurslarına katılıyor. Kurs Merkezi’nde bulunan etüt salonu da öğrencilerin kurs saatlerinden arda kalan zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyor.    

Benzer Haberler