​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor

2 Şubat 2018, Cuma - 13:58
​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor
Kepez Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nda, şehircilikle ilgili 25 maddeyi görüşerek, karara bağladı.
 
Hizmet döneminde ‘Kepez’in mimarı’ olarak tanınan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan şubat ayı meclisinde imar ile ilgili 25 madde görüşüldü. Bundan 10 yıl öncesine kadar Antalya’nın arka bahçesi olarak bilinen Kepez’i yaptığı şehircilik çalışmalarıyla cazibe merkezine dönüştüren Başkan Tütüncü, imar sorunlarını jet hızında çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Şehir planlamasıyla ilgili gündem maddelerinin bir an önce görüşülmesi için imar komisyonunu toplanmaya davet eden Başkan Tütüncü, yarım saatlik aranın ardından devam meclis toplantısını açarak, kararların bir an önce verilmesini sağladı.  
 
Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluyor
 
Meclisin ilk 10 maddesinde ise yapımı bitmek üzere olan Tek Sarnıç Parkı’ndaki işletmelerin kiraya verilmesi, 2002 model bir otomobilin karşılıksız olarak Isparta Sütçüler Belediyesi’ne devredilmesi kararlaştırıldı. Yerel hizmetlerin daha hızlı yapılması amacıyla Kepez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulması, meclis üyelerince uygun bulundu.
 
Pazar alanı içinde dernek
 
Özgürlük Mahallesi 2655 Sokak’taki kapalı halk pazarı alanı bünyesindeki 11 ve 12 numaralı dükkanların, Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’ne tahsisi de oy birliğiyle kabul edildi. Bu madde oy birliğine sunulmadan önce bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, özellikle madde bağımlılığıyla mücadele konusunda hizmet veren derneğin varlığının Kepez için faydalı olacağına dair görüşlerini bildirdi. 
​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor
​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor
​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor
​Kepez’in imarı hızla tamamlanıyor

Benzer Haberler