Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti

30 Ocak 2018, Salı - 11:11
Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarıyıl tatilinde okulların fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tütüncü, tatil boyunca okullarda hummalı bir şekilde çalışan belediye personeline de emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Kepez Belediyesi, yarıyıl tatilinde okulların fiziki yetersizliklerini gidererek öğrencilerine daha iyi koşullarda eğitim sürprizi hazırladı. Kepez’in eğitim standartlarını yukarıya çeken sayısız hizmete imza atan Kepez Belediyesi, yarıyıl tatilinde de okullara hizmet götürmeye devam ediyor. Okulların her türlü boya, badana, tadilat ve çevre düzenlemelerine de el atarak, çocukların daha iyi şartlardan eğitim görmelerine olanak sağlayan Kepez Belediyesi, fiziki şartların iyileştirilmesi için çalışmalarını yarıyıl tatilinde de sürdürüyor.  
 
Okullara makyaj
 
Bu anlamda Göçerler, Adalet, Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul, Ali Rıza Altıntaş İlkokulları ile Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nin okul bahçelerinin yenilenmesi çalışmasına başlandı. Yedi Kuyular İlkokulu’ndaki çalışmaları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışan personele emeklerinden dolayı teşekkür etti.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi alan Başkan Tütüncü, dökülen asfaltın kalitesini de inceledi.
 
Hizmette tatil fırsatı
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için sömestr tatillerini bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. Bahçeye asfalt, peyzaj, kliması olmayana klima, spor malzemesi ve eğitim araç gereçlerinin tedarik edildiğini belirten Başkan Tütüncü, okulların tatil zamanlarının bu tür çalışmalar için iyi bir zaman olduğunu söyledi.
 
“Gönülleri de iyileştiriyoruz”
 
Okulların fiziki şartlarını iyileştirirken aslında çocukların gönül dünyalarını geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, daha iyi şartlarda eğitim sunulan öğrencilerin önemsendiklerinin farkına vardığını söyledi. Fiziki ortamlarla birlikte çocuklarımızın geleceklerini de geliştirdiklerini belirten Tütüncü, “Bu çalışmaları yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
 
Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti
Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti
Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti
Kepez’den okullara yarıyıl hizmeti

Benzer Haberler

“Kepez’de bir devre imza attık”

“Kepez’de bir devre imza attık”

Başkan Hakan Tütüncü, meclis ve belediye idaresi olarak çok güzel eserler yaparak, bir devre imza attıklarını söyledi. Kepez Belediye Meclisi’nin, Nisan ayı olağan toplantısında kabul edilen 2 önerge ile birlikte 53 gündem maddesini görüşüldü.

Başkan Tütüncü eğitimcileri ağırladı
Başkan Tütüncü eğitimcileri ağırladı

Kepez’deki okulların idarecileri, Başkan Hakan Tütüncü’nün eğitime verdiği destek ve ilgisiyle, insana değer verilmenin lezzetini, kendilerine yaşattığını ifade ettiler. Kepez Belediye


Kepez’den okullara yüzde yüz destek
Kepez’den okullara yüzde yüz destek

Kepez Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesi 15 okulun bahçesine 2 bin 140 ton sıcak asfalt döktü; birçok okulun da bakımını, onarımını ve çevre düzenlemesini yaptı. Eğitime yüzde


Kepez’den eğitime 10 milyon lira
Kepez’den eğitime 10 milyon lira

Kepez Belediyesi, ilçedeki tüm okulların bakım ve onarımı için bir yıl içerisinde 10 milyon liraya yakın harcama yapıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gerçekleştirdiği dev