Kepez’in işçileri yeni yılın ilk ikramiyesini aldı

25 Ocak 2018, Perşembe - 13:38
Kepez’in işçileri yeni yılın ilk ikramiyesini aldı
Çalışanlarına, maaşlarını ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, 2018 mali yılının ilk ikramiye ödemesini de işçi personeline yaptı. 

Kepez Belediyesi, 298 işçi personeline toplam 422 bin 621 Türk Lirası ikramiye ödemesi yaptı. Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre işçi personel, 1400 ile 1500 Türk Lirası arasında ikramiye alacak. İkramiye tutarları da işçilerin banka hesabına yatırıldı.
Çalışanlarına karşı cömert bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez’in gelişmesinde, güzelleşmesinde çalışanlarımızın emeği büyük.  Kendilerine gayretlerinden, emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Yol arkadaşlarım olarak gördüğüm çalışanlarıma maaşlarını, sosyal haklarını alın terleri kurumadan zamanında ödenmesine hep önem verdik. Böylede devam edeceğiz. 2018 yılının ilk ikramiyesini de işçi kardeşlerimizin hesaplarına yatırdık. Tüm işçilerimiz, ikramiyelerin aileleriyle güle güle harcasınlar.” açıklamasını yaptı.

Çalışanına cömert belediye

Personeline, borcu olmayan bir belediye olduklarının altını çizen Tütüncü, “9 yıllık görev süremiz boyunca tüm çalışanlarımızın hukukuna büyük bir özen gösterdik. 2009\'da göreve geldiğimizde, işçilerimizin geçmiş yıllara ait birikmiş ücret alacakları vardı. Bunu ödedik. Dönemimizde işçilerimize ödememiz gereken, ücret, fazla mesai, özendirme ve ikramiye gibi tüm alacaklarını, alınlarının teri kurumadan, günü gününe; hatta gününden önce ödedik, ödüyoruz, ödemeye de devam edeceğiz. Toplu sözleşme dönemlerinde ise çalışanlarımıza hep en yüksek ücreti takdir ettik. Banka promosyonunun tamamını çalışanlarına ödeyen ilk belediye de Kepez’dir.”  
Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz yıl, taşeron işçisine ikramiye ödemesi yapan Antalya’da ilk ve tek belediye olduklarını da hatırlattı.
 

Benzer Haberler