Hemşehri Dernekleri turnuvası başladı

20 Mayıs 2010, Perşembe - 23:50
Hemşehri Dernekleri turnuvası başladı
Kepez Belediyesi tarafından organize edilen ve 12 ilin katıldığı “Hemşehri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası” Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün başlama vuruşu ile start aldı. Turnuvada, iller geleneksel kültürlerini ve folklorunu da sergileyecek.

Kepez Belediyesi 12 ili bir araya getirdi. Türkiye’nin mozaiği olan Antalya’da yaşayan değişik illerin vatandaşları, yeşil sahada buluştu. Antalya’da bir ilk olan “Hemşehri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası” Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün başlama vuruşu ile başladı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın, organizatörlüğünde düzenlenen turnuvanın ilk maçı Siirt ile Bitlis arasında oynandı.
Kepez Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Bitlisliler Derneği takımında yeraldı. Şöhretler Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada, çekişmeli ve heyecanlı geçmesi beklenen maçları profesyonel hakemler yönetiyor.
Başkan Hakan Tütüncü de, birlik ve beraberliğin tesisi ve toplum içinde kardeşlik ruhunun canlanması için organizasyonu düzenlediklerini ifade ederek, “Turnuvanın amacı Kepez’de bir Türkiye mozaiği oluşturmak\". Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Futbol turnuvasında Ağrı, Bitlis, Siirt, Burdur, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Hakkari, Kayseri, Muş, Konya ve Antalya Karadenizliler Derneği mücadele edecek.

Benzer Haberler