Kepez’de kariyer günleri

15 Ocak 2018, Pazartesi - 10:51
Kepez’de kariyer günleri
Kepez Belediyesi sosyal belediyeciliğin bir yansıması olarak lise düzeyindeki öğrencilere yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Kepez Belediyesi’nin ilçede eğitimin kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Lise son sınıfta eğitim gören ve üniversite yolunda yoğun gayretlerle en iyi şekilde hazırlanmaya çalışan öğrencilere yol gösterecek bir eğitim semineri daha Kepez’de gerçekleşti. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikğe Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek konuşmacı olarak katıldı.

Meslek seçimleri konuşuldu

Kepez Belediyesi kültür hizmetleri takviminde yer alan etkinlik kapsamında lise düzeyindeki öğrencilere kariyer konusunda bilgilendirme ve öneriler sunuldu. Yüksek’in konuşmacı olduğu seminerde gelecek yılların meslekleri, kişisel meslek seçimlerindeki önemli konular gibi konu başlıkları anlatıma ve tartışmaya sunuldu. Rektör Yüksek, öğrencilere gelecek planlamasında üzerinde durmaları gereken noktaları işaret ederek geleceğin meslekleri hakkında kısa bilgilendirme sunumları yaptı.  Lise öğrencileri ile bir araya gelen Yüksek, üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin sorularını da cevapladı. Gençlerle bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu dile getiren Yüksek, meslek seçiminde gençlere hem bir ağabeyleri, hem de başarılı bir eğitimci olarak tavsiyelerde bulundu. Etkinlik, üniversite adayı gençlerin soruları ile sohbet havasında devam etti.

Başarılı konuklar anlatıyor

Kepez Belediyesi’nin 4’üncüsünü düzenlediği kariyer günleri, her ay farklı bir konuk ile çeşitli meslek gruplarından işinde başarılı olmuş kişileri gençler ile bir araya getiriyor. Etkinliklerin ilkini başarılı organ nakli operasyonları gerçekleştiren Prof. Dr.Ömer Özkan ile başlatan Kepez Belediyesi, takip eden aylarda Antalya Spor futbolcuları Musa Nizam ve Yekta Kurtuluş, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu ve son olarak Yüksel’i ağırladı. Kariyer Günleri projesi, gençlere yeni ufuklar açmak amacı ile her ay alanında başarılı farklı bir konuk ile 2018 yılında da devam edecek.
 
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri
Kepez’de kariyer günleri

Benzer Haberler