Tütüncü, “2018’de yatırımlara devam”

31 Aralık 2017, Pazar - 12:04
Tütüncü, “2018’de yatırımlara devam”
Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılının Kepez için yine yatırımlar ve hizmetler yılı olacağını söyledi.

2017 yılının acı ve tatlı olaylarla geride kaldığını ve büyük umutlarla 2018’in beklendiğini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Her yeni yıl biz belediyeler için yeni projeler, yeni yatırımlar demektir. 2017 yılına girerken Kepez Belediyesi olarak hizmet üstüne hizmet ekleyeceğiz demiştik. Ve hemşehrilerimize olan her sözümüzü yerine getirdik. 2017 yılında 14 projenin temellerini attık, 22 projenin açılışını gerçekleştirerek, hayata geçirdik” dedi.

“Azimle ve gayretle çalışacağız”

“Okullarımıza bilişim sınıfları, çocuklarımıza oyuncak müzesi, hasta yakınlarına konuk evi, yüzme havuzu, sosyal yaşam merkezi, semt parkları ve semt spor sahalarına kadar bir çok sosyal donatı alanlarını Kepezlilerin hizmetine sunduk”  diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü sözlerini şöyle sürdürdü; “Yeni umut ve beklentilerle bir yeni yıla daha giriyoruz. Azim ve büyük bir gayretle 2018 yılında da çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış ve huzur  getirmesini diliyorum. Yeni yılda başta  yakın coğrafyamızda yaşanan acıların sona ermesini, insanlığın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını diliyorum.  2018 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”
 

Benzer Haberler