​Murat 124’ler Kepez’de buluştu

18 Aralık 2017, Pazartesi - 13:14
​Murat 124’ler Kepez’de buluştu
Hafta sonunu Kepez Macera Ormanı’nda geçirenler, Antalya Kulüp 124 Grubu’nun ‘Nostaljik Araçlar Sergisi’ ile hatıralarına yolculuk etti
 
Türkiye’nin dört bir yanından 62 Murat 124 otomobilin bir araya geldiği Kepez Macera Ormanı, adeta günübirlik otomobil müzesine dönüştü. Türkiye’nin bir dönemine tanıklı etmiş farklı modellerde 15 klasik araba ve eski motosikletlerin de katıldığı organizasyona, ‘Assolistler Sahnede’ ismi verildi.
 
Tütüncü araçları inceledi
 
Dokuma Park bünyesine otomobil müzesi kurma hazırlıklarını sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev sahibi olarak etkinliğe katıldı. Tüm araç sahipleriyle selamlaşan Başkan Tütüncü, araçların özelliklerini ve hikayelerini dinledi. Tütüncü’ye grubun kurucu başkanı Osman Kölemen eşlik etti.
 
Nostalji dolu gün
 
Kepez Macera Ormanı’nda klasik araçlara ilgi duyanlara güzel bir gün armağan ettiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ülkemizin bir devrine tanıklık etmiş, üzerinde nice hatıraların olduğu otomobilleri bir araya getirdiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, nostalji kokulu bir gün yaşadıklarını söyledi.
 
Kepez güzel bir şehir oluyor
 
Özellikle hafta sonlarında Antalyalılara aileleriyle vakit geçirebilecekleri alan oluşturduklarını hatırlatan Tütüncü, her hafta farklı etkinlikler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Şehirlerin en önemli özelliğinin gezilecek yerlerinin çokluğu olmasını işaret eden Tütüncü, “Gezerken hem eğlendikleri, öğrendikleri, hem de hatıraları yaşatan mekanlar olması için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize ayrıcalıklı güzel bir gün yaşatalım istedik. Antalya’nın çevre şehirlerindeki nostalji tutkunları da bu buluşmaya katıldı. Halkımızın da teveccühüyle Kepez günden güne daha nitelikli bir şehir haline gelecek” diye konuştu.
 
 
 
​Murat 124’ler Kepez’de buluştu
​Murat 124’ler Kepez’de buluştu
​Murat 124’ler Kepez’de buluştu
​Murat 124’ler Kepez’de buluştu

Benzer Haberler