Kepezliler Tenis Öğreniyor

7 Aralık 2017, Perşembe - 11:32
Kepezliler Tenis Öğreniyor
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz tenis kursları başladı. 7’den 70’e profesyonel tenis eğitiminin verildiği kurslarda Kepezliler modern kortlarda eğitim alıyor.

Kepez Belediyesi çocuklara ve gençlere yönelik açtığı 12 ay faaliyet gösteren Spor Okulu, ev hanımları için step aerobik kursları, okullar ve mahalleler arasında düzenlediği çeşitli sportif turnuvalarla her yaştan insana spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Spora ve sporcuya  büyük destek veren Kepez Belediyesi, ücretsiz tenis kurslarıyla bu yılda bir çok Kepezliye tenis eğitimi veriyor.

Ücretsiz tenis kursu

Tenis kursları Salı ve Çarşamba olmak üzere haftanın iki günü  19.00 ile 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak düzenleniyor. Kepez Belediyesi’nin ücretsiz tenis kursları Kepezliler tarafından büyük ilgi görüyor.  Kepez Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yer alan kortlarda gerçekleşen kurslarla  eskiden zengin sporu olarak bilinen tenis  sporu Kepezlilerle  ücretsiz buluşturuluyor.

1,5 ayda tenis öğreniyorlar

Kepez Belediyesinin ücretsiz tenis kursları her kesimden spor severin büyük ilgisini çekiyor.  Özellikle ev hanımları ve çalışan kişilerin iş bitiminden sonra tercihi haline gelen kurslarda eğlenceli ve hoşça vakit geçiriliyor. Katılımcılar kurs süresi olan 1,5 ayın sonunda tenis oynayacak seviyeye gelirken,  kısa sürede tenis öğrenmenin başarısını da düzenlenen turnuvalar ve ödüllerle taçlandırıyorlar.
 
 
 
Kepezliler Tenis Öğreniyor

Benzer Haberler