Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”

7 Kasım 2017, Salı - 11:09
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerine okul forması hediye ettiği Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun önemli hayallerinin başında geldiğini söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, yapımında büyük emeği olduğu Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun çok özel öğrencilerine de okul forması hediye etti. Son 3 yıl içerinde her yıl 11 bin okul formasını öğrencilere hediye eden Kepez Belediyesi, bu dönemki son okul forması dağıtım törenini Şafak Mahallesi’ndeki Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Kepez’in bütün öğrencilerine okul forması

Okul formalarının dağıtımından önce bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, “Bir adet yazlık, bir adet kışlık olmak üzere 268 adet okul formasını okulumuzdaki bütün öğrencilerimize hediye ediyoruz. Son 3 yıldır her yıl 11 bin okul formasını çeşitli okullarda öğrencilerimize hediye ettik. Bundan sonrada hediye etmeye devam edeceğiz. Kepez’in bütün öğrencilerine okul forması hediye etmek en temel düşüncemiz. Bu hedefe doğru adım adım yaklaşıyoruz” ifadesini kullandı.

“Özel yavrularımıza kaliteli eğitim”

Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin en özel okulların başında geldiğine işaret eden Tütüncü, konuşmasında şunları kaydet: “Herkese eğitimi ulaştırabilmek, her bir ferdi mutlu edebilmek ve herkesin kendini önemli hissetmesini sağlayabilmek devletin en temel görevidir. Eğer sosyal devlet olma iddiasındaysanız bunu yapmalısınız. Bu okulun yapılması benim en önemli hayallerimin başındaydı. Çünkü özel yavrularımıza da nitelikli, kaliteli ve güzel bir ortamda eğitim imkânı sunabilmek en önemli vicdani sorumluluğumuzdu.  Çok şükür Milli Eğitim Bakanlığımızla el ele vererek bu güzel eğitim kurumunu bölgemize kazandırdık.”

“En önemli vazifem yüreğimdeki sevgiyi hemşehrilerime aktarmaktır”

Başkan Hakan Tütüncü, okulun ihtiyaçlarını karşılamaya devem edeceklerini belirterek, tören alanındaki velilere şunları ifade etti: “Bir yere okul yapıldığı ve ilk açıldığı gün her şey alı al, moru mor, iki dirhem bir çekirdek olmuyor. Zaman içerisinde el birliği ile okulu geliştiriyoruz. Belediye ve şahsım olarak her zaman yanınızdayım. Siz velilerimizin mutlu olması, öğrencilerimizin kendilerini önemli hissetmeleri bakımından bu çalışmaların ne kadar kıymetli ve özel olduğunu biliyorum. Asla ve asla karamsarlığa kapılmayacağız. Önümüzdeki engeller ne kadar büyük olursa olsun; dağ ne kadar yüce olursa olsun yol onun üzerinden mutlaka geçer anlayışına sahip olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Her zaman yanınızdayım. Belediye başkanınız olarak değil okulunuza, sizlere, çocuklarınıza gönül vermiş size yüreğini dolduran sevgiyi aktarmayı en önemli vazife olarak bilen kardeşiniz olarak bunu söylüyorum.”

“Başarı hikâyesinin gerçek kahramanları öğretmenlerdir

Tütüncü, konuşmasından sonra Okul Müdürü Gökmen Güler, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile okul formalarını öğrencilere hediye etti. Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, “Özel Eğitim Uygulama Okulunun cefakâr öğretmenlerini kutluyorum. Büyük bir başarı hikâyesinin gerçek kahramanları onlardır” dedi. Başkan Tütüncü, özel çocukların fotoğraf çekilme isteğini de yerine getirdi. Kepez Belediyesi, bu yıl 10 okulda öğrencilere 11 bin adet okul forması hediye etti. 
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”
Tütüncü, “ Bu okul hayalimdi”

Benzer Haberler