​Kepez’e 6 semt spor sahası daha

25 Ekim 2017, Çarşamba - 18:18
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha
Bu yıl içinde toplam 5 tane semt spor sahasını hizmete açan Kepez Belediyesi, yeni yılda Kepez’e 6 tane semt spor sahası daha kazandırmak için çalışmalara başladı.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ‘Sporun Başkenti Kepez’ sloganıyla başlattığı spor yatırımları hız kesmiyor. Yıl içinde 5 tane semt spor sahasının açılış kurdelesini kesen Başkan Tütüncü, 2018 yılında 6 farklı noktaya daha bu yatırımı kazandıracakları müjdesini verdi.  İçinde futbol ve basketbol sahaları, fitness grubu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, büfe, duş, soyunma kabinleri, pergole, masa ve bankların yanı sıra, bazılarında kaykay pisti de yer alacak olan yeni 6 semt spor sahasının ilki Ünsal Mahallesi’ne inşa ediliyor.
 
Yeni yılda 6 semt spor sahası
 
Yeni yılda açılışı yapılmak üzere inşasına başlanan ilk semt spor sahası, Ünsal Mahallesi’nde 11 bin 27 metrekare alandan oluşuyor. Önümüzdeki süreçte Altınova Düden Mahallesi’nde 15 bin 430 metrekarelik, Mehmet Akif Ersoy ile Çamlıbel Mahallelerine 7 bin 107’şer metrekare, Karşıyaka Mahallesine 8 bin 60 metrekare ve Duacı Mahallesi’ne ise 5 bin 73 metrekare büyüklüğünde semt spor sahası yapılacak. Ünsal ile Altınova Düden Mahallelerindeki semt spor sahalarında tüm bunların yanı sıra bir de kaykay pisti yer alacak.
 
İki futbol sahası daha
 
Göreve geldiklerinde altyapı ve üstyapı eksikliğinin yaşandığı Kepez’deki birçok imar ve şehircilik sorunlarını çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tütüncü, şimdi de yeni yatırımların hızla vücut bulmaya başladığının altını çizdi. Varsak’ta bir futbol sahası tamamladıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, Dokuma Parkı bünyesine de önümüzdeki yıl 2 tane daha futbol sahası yapılacağını belirtti.  
 
 
 
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha
​Kepez’e 6 semt spor sahası daha

Benzer Haberler