Tütüncü ilçe halkının mutluluğuna ortak oluyor.

8 Mayıs 2010, Cumartesi - 00:24
Tütüncü ilçe halkının mutluluğuna ortak oluyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun,  kermes etkinliğine katılarak, çocukların ve velilerin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi’ndeki İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun kermesine katıldı. Tütüncü, okula gelişi sırasında çocuklar tarafından, karanfillerle karşılandı. Çocuklar ve veliler,  bu mutlu günlerinde kendilerini yalız bırakmadığı, katılımıyla mutlu ettiği için Tütüncü ye teşekkür etti. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı kermeste bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, kermeste öğrencilerle, mahalle sakinleriyle birlikte olmanın mutluluğu yaşadığını söyledi.

Tütüncü, “Amacımız, sizleri çok daha iyi ortamlarda eğitimlerinizi sürdürmenizdir.  Bunun çaba sarf ettik, ediyoruz. Sizler de en iyi şekilde çalışarak okullarınız tamamlayarak ülkenin yarınlarında başarılı kişiler olarak yer alacaksınız.” şeklinde konuştu.

Kermesi gezen Tütüncü, sohbet ettiği velilerin isteklerini de dinledi. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, okulu yaptıran geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden hayırsever İbrahim Doğaner’in eşi Suzan Doğaner’i de,  eşinin okuldaki odasında ziyaret etti. Tütüncü, eğitime katkılarında dolayı teşekkür ettiği Doğaner’e bir isteğinin olup olmadığını da sordu.    

Benzer Haberler