Kepez Meclisi jet hızında

4 Ekim 2017, Çarşamba - 11:32
Kepez Meclisi jet hızında
Hizmet yatırımlarının peş peşe yükseldiği Kepez Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda 27 madde görüşüldü, komisyonlara havale edilen konuların görüşülmesi için devam toplantısı kararlaştırıldı.
 

Modern şehircilik yatırımlarının bir bir yükseldiği Kepez Belediyesi’nin yoğun temposu, meclis toplantılarına da yansıyor.

Ekim ayı olağan meclis toplantısında 27 madde görüşülürken, komisyonlara havale edilen konuların karara bağlanması için 10 Ekim Salı gününde ek toplantı düzenlenmesi kararlaştırıldı. Tüm bu görüşmeler yaklaşık bir saat sürdü.
 
Hemen her konu görüşüldü
 
Toplantıda mülkiyeti Kepez Belediyesi’nde olan ve üzerinde okulların yer aldığı 4 farklı bölgedeki arsaların Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Turizm zabıtası birimiyle ilgili zabıta çalışma yönetmeliği değişikliği, Şelale, Habibler ve Baraj Mahallelerindeki 20 gecekonduya tapu verilmesi konularının yanı sıra, çeşitli bölgelerde kentsel dönüşüm planlamaları, trafo yapılacak alan tahsisi gibi konular da değerlendirildi.
 
Jet hızında toplantı
 
Toplantı öncesi parti gruplarının sorularının yanıtlanmasının ardından başlayan meclis gündem maddelerinin görüşülmesi, yaklaşık 1 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı. Bu süreçte komisyonlardan gelen konuların da görüşülüp oy birliğine sunulması için, toplantıya ara vermeksizin ikinci bir oturum yapıldı. İlgili yetkililerin imzasına sunumlu komisyon kararlarının da görüşülmesiyle birlikte, toplam 27 maddenin görüşülmüş oldu. 
Kepez Meclisi jet hızında
Kepez Meclisi jet hızında
Kepez Meclisi jet hızında
Kepez Meclisi jet hızında

Benzer Haberler