Kepez altın dönemini yaşıyor

12 Eylül 2017, Salı - 14:50
Kepez altın dönemini yaşıyor
Muhtarlarla, mahallerine yapılan ve yapılacak olan çalışmaları istişare eden Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez’in son 8 yılı, tarih bunu yazar, altın dönemidir.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir mahalle muhtarının evinde, 10’a yakın muhtarın katılımıyla gerçekleştirdiği hizmet istişare toplantısının bu dönemki turunu başlattı. 7 ayrı bölge buluşmasında 66 mahalle muhtarını kapsayan toplantı ile hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesi ve problemlere yerinde çözüm bulunması amaçlanıyor.
Belediyeyi ve bürokratları mahalleye taşıyan muhtar istişare toplantısının bu dönemki ilk buluşmasına Duraliler Mahallesi Muhtarı Recep Zeybek ev sahipliği yaptı. Muhtar Zeybek’in evindeki toplantıda Başkan Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Meclis Üyesi Ramazan Çakır, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ile Zabıta müdürlüklerinin bürokratlarıyla katıldı.

Muhtarlarla çalışmaları istişare etti

Tütüncü, yerinde yönetime ve hizmetleri birlikte yapmaya güzel bir örnek olan toplantıda Duraliler, Avni Tolunay, Ünsal, Kepez, Şafak, Gülveren, Yeşilyurt, Kültür, Yeni Doğan mahallelerinin muhtarlarıyla bölgeye yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.
Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, aile sağlığı merkezi, semt pazarı, yeni okul yapılması, asfalt, kaldırım, park, mülkiyet sorunları ve diğer belediyecilik hizmetleriyle ilgili taleplerini dile getirdiler.

Bölge okullar merkezi oldu

Muhtarların taleplerini not alan Başkan Hakan Tütüncü de doğalgaz çalışmasının yapıldığı Şafak, Yeşilyurt ve Gülveren mahallelerinde elektrik iletim hatlarının da yer altına alındıktan sonra tüm yolların asfaltının ve kaldırımının yenileneceğini belirtti.
Gülveren Mahallesi’nde Fen Lisesi, Ahatlı Mahallesi’ne Sosyal Bilimler Lisesi inşa edildiğini, Şafak Mahallesi’ne 24 derslikli 2 atölyeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeni Doğan Mahallesi’nde 24 derslikli ilkokul ile Ahatlı Mahallesi’nde 32 derslikli Anadolu Lisesi’nin yapımının tamamlandığını aktaran Tütüncü, bölgeye yeni okul binaları kazandırılacağının müjdesini verdi.

“Takım oldukça daha çok iş yapacağız” 

“Bu kadar hizmet gece gündüz çalışarak yapılıyor.” diyen Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez’in son 8 yılı, tarih bunu yazar, altın dönemidir. Daha iyisini yapmak için de arayış içerisindeyiz. Buraya gelmemizin, sizlerle sohbet etmemizin amacı da bu. Biz ekip ve takım olacağız. Takım oldukça daha çok iş yapacağız.” ifadesini kullandı.  
Kepez altın dönemini yaşıyor
Kepez altın dönemini yaşıyor
Kepez altın dönemini yaşıyor
Kepez altın dönemini yaşıyor

Benzer Haberler