Kepez’in kilosu kontrol altında

4 Eylül 2017, Pazartesi - 22:43
Kepez’in kilosu kontrol altında
Kepez Belediyesi tarafından sağlanan çok kapsamlı diyetisyen hizmeti, Kepe Belediyesi Sağlık Merkezi’nde ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşuyor.

Daha önce belediye binasında bulunan Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde sunulan diyetisyen hizmeti, ilçeye kazandırılan yeni sağlık yatırımlarından olan Belediye Sağlık Merkezi’nde devam ediyor. İlçede binlerce vatandaşa ve özellikle de ev hanımlarına sağlanan diyetisyen hizmeti, binlerce vatandaşın daha sağlıklı ve bilinçli bir yaşam sürmesine zemin hazırlıyor.
Kepez Belediyesi’nin ücretsi olarak sağladığı sağlık hizmeti, doğru beslenme konularında vatandaşı bilinçlendirerek Kepez’de yaşam kalitesini artırıyor. Yılda yaklaşık 10 bin kişinin faydalandığı diyetisyen hizmeti, verilen listelere uyan vatandaşları kısa sürede formda bir fiziğe kavuşturuyor. Belediye Sağlık Merkezi’ne başvuran vatandaşlardan önce sağlık laboratuarında hemogram, biyokimya ve kan testleri yapılıyor. Diyetisyen tarafından değerlendirilen testler sonucu kişiye özel beslenme planı oluşturuluyor. Zararlı yeme içme alışkanlıklarından uzaklaşan vatandaşlar, sağlıklı bir hayata adım atıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tüm vatandaşları ücretsiz diyetisyen hizmetinden yararlanmak için Belediye Sağlık Merkezi’ne davet ediyor.
Kepez’in kilosu kontrol altında
Kepez’in kilosu kontrol altında
Kepez’in kilosu kontrol altında

Benzer Haberler