Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı

30 Ağustos 2017, Çarşamba - 13:15
Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı
Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı;

Değerli Hemşehrilerim,

Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutlar; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim.
\"Yüce dinimizin bizlere kazandırdığı muhteşem güzelliklerden olan bayramlar,her zaman toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı, kardeşliği güçlendirmiştir. Bayramlar; insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, herkesin kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini değerlerimiz, örf ve adetlerimizle millet olma şuurumuzun perçinlendiği çok özel günlerdir.
Bu vesileyle, bu mübarek kurban bayramının da bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.
Kurban, cömertliktir, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir ve bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır. Bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini gözetip kollayalım, kurbanlarımızı onlarla paylaşalım, bayram sevincimizi birlikte yaşayalım ve  büyütelim.
Bu  Kurban Bayramı\'nı da sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, göreve geldiğimiz günden beri hizmetlerimizi sizlerden aldığımız güç ve destek ile hız kesmeden sürdürdük, sizlere layık olmak için gece gündüz çalıştık, her zaman sizlerle beraber olduk ve Kepez\'e hizmet etmeyi en büyük onur vesilesi saydık.
Kepez Belediyesi olarak bu bayramı da en iyi şekilde geçirmeniz için gereken her türlü tedbiri aldık. kurban kesim alanlarımızda bayram boyunca hizmetinizdeyiz.  Belediyemiz, bayram tatili boyunca yardıma  ihtiyaç duyduğunuz her hususta ve her zaman yanı başınız da olacaktır.
Bu duygularla siz değerli hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını, en kalbi duygularımla tekrar kutlarken,  bu güzel günlerin coşkusunun doyasıya yaşanması  temennisiyle,  bayramın tüm insanlığa hayırlı olmasını dilerim.
 
                                                                                                          Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                                      Kepez Belediye Başkanı
 

Benzer Haberler