Kepez bayrama mutlu giriyor..

25 Ağustos 2017, Cuma - 17:03
Kepez bayrama mutlu giriyor..
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi personeli ile bayramlaştı.

Kepez Belediyesinin geleneksel bayramlaşma töreni, başkanlık makamında yapıldı.  Başkan Hakan Tütüncü, başkan yardımcılarıyla beraber çalışanlarının tek tek ellerini sıkarak, bayramlarını kutladı. Tütüncü, personeline ve ailelerine iyi bayramlar dileyerek sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.
Bayram tatilinin, 28 Ağustos Pazartesi günü başlamasından dolayı bayramlaşmayı 1 hafta erken yaptıklarını belirten Tütüncü, “ İlk bayramlaşma ailede olur. Bu amaçla 9 yıldır ilk bayramlaşmamızı Kepez ailemizle birlikte yapıyoruz. Çalışanlarımızla güzel bir vakti ve bayramın sevincini paylaştık.”  dedi.

Tüm işçilere ikramiye

‘Herkes bayram etsin’ anlayışıyla Kurban Bayramı öncesi belediyenin 1326 taşeron işçisine ve 299 kadrolu işçisine ikramiye ödemesi yaptıklarının altını çizen Tütüncü, “Taşeron işçilerine de ikramiye veren Antalya\'da ilk ve tek belediyeyiz. Bu mutluluk bize yeter. Tüm işçilerimize, çalışanlarımıza, aileleriyle mutlu ve güzel bir bayram diliyorum. Tüm işçilerimiz, ikramiyelerini güle güle harcasınlar.” ifadesini kullandı.
Başkan Hakan Tütüncü,  Kepez ilçesinde bayramın sorunsuz bir şekilde yaşanması için zabıta, temizlik ve sağlık işleri ekiplerinin bayram süresi boyunca mesai yapacaklarını belirtti.

Kurban kesim yerleri belirlendi

Vatandaşların kurbanlarını sorunsuz ve sağlıklı bir ortamda kesebilmeleri için de gerekli tedbirleri aldıklarını anımsatan Tütüncü, “ Belediye olarak Zafer Mahallesi\'ndeki Cumartesi Pazarı\'nda kurban kesim hizmeti vereceğiz Burada vatandaşlar, belediyenin tahsis edeceği kasap ve kasap yardımcısı ile büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarını kesebilecekler. Zabıta ve temizlik görevlilerinin hizmet vereceği kesim yerinde vatandaşlarımızın su, elektrik taleplerini de karşılayacağız. Cumartesi Pazarı dışında 4 ayrı kapalı pazar alanı da kurban kesimine tahsis edeceğiz.  Kepezli hemşehrilerimiz, Yeni Doğan, Varsak Karşıyaka, Teomanpaşa ve Varsak Ayanoğlu mahallelerindeki kapalı pazar alanlarında kurbanlıklarını kesebilecekler.”
Tütüncü, son olarak bayramın tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diledi. 
Kepez bayrama mutlu giriyor..
Kepez bayrama mutlu giriyor..
Kepez bayrama mutlu giriyor..
Kepez bayrama mutlu giriyor..
Kepez bayrama mutlu giriyor..

Benzer Haberler