İdilli çocukların Antalya heyecanı.

18 Ağustos 2017, Cuma - 13:37
İdilli çocukların Antalya heyecanı.
Kayyum danışmanı olarak atandığı İdil Belediyesi ziyaretinde tanıştığı çocukları Antalya’da misafir etme sözü veren Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, minik kalplerle hafta sonunda buluşuyor
 
Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, kayyum danışmanı olarak atandığı İdil Belediyesi ziyaretinde tanıştığı çocukları Antalya’da ağırlama sözünü yerine getiriyor. Şırnak’ın İdil ilçesine geçen Temmuz ayında meclis üyeleri, başkan yardımcıları, belediye bürokratları ve AK Parti Kepez ilçe Teşkilatı yönetimiyle birlikte ziyaret eden Başkan Tütüncü, İdil Belediyesi’ne kayyum olarak atanan İdil Kaymakamı Ersin Tepeli ve ekibiyle bir araya gelmişti. Kaymakam Tepeli ve ekibine sosyal belediyecilik hizmeti başta olmak üzere çeşitli belediyecilik hizmetleri önerisi ve teknik yardım konularında görüşmeler yapan Tütüncü, ilçe sakinleriyle görüştüğü birçok ziyaret yapmıştı.
 
Tütüncü başarıyı ödüllendiriyor
 
Başkan Tütüncü ve ekibinin yaptığı ziyaretlerden birisi de, İdil Müftülüğünün düzenlediği Kur’an kursuydu. Buradaki öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, İdilli çocuklara hiç deniz görüp görmediklerini sormuştu. Aldığı olumsuz cevap üzerine kursun başarılı öğrencilerine Antalya tatili sözü veren Tütüncü, çocukların oldukça heyecanlandırmıştı.
 
Bu tatilin hayalini kuruyorlar
 
İdil Müftülüğünün belirlediği 40 başarılı öğrenci, 8 öğretici ve 2 personel, 19 Ağustos’ta Antalya tatiline başlayacak. Yaklaşık bir aydır bu tatilin başlamasını hayal eden İdilli çocuklar, ilk kez görecekleri eğlence ve dinlence yerlerinde unutamayacakları hatıralar biriktirecek.
 
İlk gün denizi görecekler
 
İlk gün konaklamalarını gerçekleştirecek olan İdilli çocuklar, yat turu, Kaleiçi, Düdenpark ve Antalya Kum Heykel Festivali’ne giderek günlerini değerlendirecek. Pazar günü ise hayvanat bahçesi gezisiyle güne başlayacak olan çocuklar, sonrasında Park Orman’da dağ kızağına ve ata binecek, paint boll oynayacak, survivor alanında adrenalin dolu dakikalar geçirecek. Pazartesi günü ise Varsak’daki masal parkı, yüzme havuzu, sinema, akvaryum ve lunapark ziyaretlerinden oluşan programa dahil olacak. Son gün ise Kepez Belediyesi’ne gidecek olacak olan çocuklar, Başkan Tütücü ile bir araya gelerek katıldıkları gezi hakkında izlenimlerini anlatacak.
 
İdil’e fayda sağlayacağız
 
İdilli çocuklardan sadece birkaçının İstanbul ve İzmir’deki akraba ziyaretlerinde deniz gördüğünü anlatan Tütüncü, bununla birlikte birçok ilkleri yaşayacakları gezi programının eğitici olmasına dikkat ettiklerini söyledi. Bu çocukları Antalya güzellikleriyle buluştururken gönül köprüsü de kuracaklarını vurgulayan Tütüncü, “İdil’e yapacağımız gezilerimizin devamında, inşallah bölge insanına çok büyük faydalar sağlayacağımızı düşünüyorum. İdilli çocukların Antalya gezisiyle oluşacak gönü köprüsü de, bu faydalarda biri olacak” dedi.
İdilli çocukların Antalya heyecanı.
İdilli çocukların Antalya heyecanı.

Benzer Haberler