Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru

10 Ağustos 2017, Perşembe - 12:21
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Başkan Hakan Tütüncü, 8 yılda 600 km yeni yol, 1400 km asfalt çalışması yaptıklarını belirterek, “Daha önce Kepez’de, belediyecilikte böyle bir rekor ortaya konmamıştı. Bundan sonra kırılması güç bir rekora imza attık.” dedi.

Kepez Belediyesi, yapımına destek verdiği Varsak Küçük Sanayi Sitesi’ne, bulvar büyüklüğünde bağlantı yolunu yaptı.

Altıayak Mahallesi’nde, 32 milyon 711 bin TL bütçe ile yapılan ve 93 işyerinin bulunduğu Varsak Küçük Sanayi Sitesi, 60 metre genişliğindeki yeni bir yolla şehir merkezine bağlandı.

Sanayiye bulvar gibi yol

Fen İşleri Müdürlüğü, Şahinbey Caddesi’nden sanayi sitesine ulaşımı sağlayan Hz. Ebubekir  ve Ayanoğlu caddelerinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi. Hz. Ebubekir Caddesi’nin genişliği 5 metreden 25 metreye, Ayanoğlu Caddesi’nin genişliği ise 7 metreden 60 metreye çıkarıldı. Yol yapım çalışmasının tamamlanmasından sonra ise 3 bin 080 metre uzunluğundaki cadde sathi asfaltla kaplandı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de her iki caddede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tütüncü, yeni açtıkları ve asfaltını yaptıkları Ayanoğlu Caddesi’nin, Varsak Küçük Sanayi Sitesi için önemli bir ulaşım aksı olduğunu söyledi.

600 km yol, 1400 km asfalt 

Görevde bulunduğu 8 yılda belediyecilik çalışmalarında ilçe tarihinde görülmemiş rekorlara imza attıklarının altını çizen Tütüncü, şunları söyledi: “Temel belediyecilik hizmetlerinde en çok üzerinde durduğumuz konu, yeni yollar açmak ve yolların konforunu ve kalitesini artırmak oldu. Kepez’in dört bir tarafına yeni yollar açarak medeniyeti, çağdaşlığı her tarafa ulaştırdık. Yol, demek medeniyet, demekti. Bu anlayışla çalıştık. 8 yılda 600 km yeni yol açmak, 1400 km asfalt yapmak kolay işler değil. Daha önce Kepez’de, belediyecilikte böyle bir rekor ortaya konmamıştı. Bundan sonra kırılması oldukça güç bir rekora imza attık. İnşallah daha iyilerini ve güzellerini yapacağız.”

Hizmet rekoruyla Kepez’in tarihe geçti

Temel belediyecilik hizmetlerinde kırılması çok zor rekorlara imza attıklarına dikkat çeken Başkan Hakan Tütüncü, “Şehrin tarihine, hatıralarına bu şekilde geçmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Asfalt sezonumuz devam ediyor. Sathi asfalt kaplamada bu yıl da hedefimiz 100 km.dir. Yolumuz daha aydınlık günlere çıkacak. Biz daha çok yol yapmaya, daha çok temel belediyecilik yatırımı ortaya koymaya, halkımızın hayatına güzel bir iz bırakmaya devam edeceğiz.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Ayanoğlu Caddesi’ndeki inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bürokratları da eşlik etti.  
 
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru
Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru

Benzer Haberler