Kepez’de sıcaklara limonata

9 Temmuz 2017, Pazar - 23:03
Kepez’de sıcaklara limonata
Kepez Belediyesi, sıcak havalardan bunalan hemşehrilerini, soğuk şerbet ikramıyla serinletiyor. Yaz ayı boyunca farklı bir camide, Cuma namazı sonrası vatandaşlara el yapımı soğuk limonata ikram edilecek.

Kepez Belediyesi, Antalya’da sosyal belediyecilikte bir ilk olan ve Osmanlı’daki ‘sebil geleneğini’ yaşatmayı amaçlayan ikram çeşmesinin musluklarından güzel çalışmalar akıtmaya devam ediyor.

Soğuk kış günlerin sabahında vatandaşlara sıcak çorba ikramının yapıldığı sebil çeşmesinin musluklarından sıcak yaz günlerinde buz gibi limonata akacak.

Kepez’den soğuk limonata ikramı

Kepez Belediyesi, bunaltıcı sıcak günlerin yaşandığı yaz ayı boyunca ilçedeki farklı camilerde, Cuma günleri sebil çeşmesinden hemşehrilerine soğuk limonata ikram edilecek. Soğuk limonata ikramının ilki de Akdeniz Sanayi Sitesi Camii’nde gerçekleşti. Cuma namazı sonrası vatandaşlara sebil çeşmesinden buz gibi el yapımı limonata dağıtıldı.
Soğuk limonata ile serinleyen vatandaşlar da bu güzel ikram hizmetinden dolayı da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Yaz ayı boyunca devam edecek

Başkanı Hakan Tütüncü de Ak Parti Kepez İlçe Yusuf İşeri, meclis üyeleri, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’le de limonata ikramın katıldı.
Yaz ayı boyunca farklı camilerde, Cuma namazı sonrası hemşehrilerine limonata ikram edeceklerini belirten Başkan Tütüncü, “Sıcak günlerin serin ikramları her yerde olacak. Sebil çeşmemizden yapacağımız soğuk limonata ikramıyla vatandaşlarımıza Cuma sonraları bir yudum serinlik yaşatacağız. İkram çeşmemizin ilk limonata ikramını Akdeniz Sanayi Sitesi Camii’nde yaptık. Camilerimizin bahçelerine kurduğumuz ikram çeşmesiyle hemşehrilerimizle bir araya gelerek, onlarla sohbet etme imkânı da buluyoruz.” İfadesini kullandı.
 
 
 
Kepez’de sıcaklara limonata
Kepez’de sıcaklara limonata
Kepez’de sıcaklara limonata
Kepez’de sıcaklara limonata

Benzer Haberler