Tütüncü Seriklileri kabul etti

1 Haziran 2017, Perşembe - 13:14
Tütüncü Seriklileri kabul etti
Antalya Serikliler Derneği’ni kabul eden Başkan Hakan Tütüncü, “Serik, bizim canımız ve ciğerimizdir.” dedi.  

Geçtiğimiz Nisan ayında kurulan Antalya Serikliler Derneği yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık toplantı salonunda gerçekleşen kabulde Antalya Serikliler Derneği Başkanı Adnan Tezgel, 5 yıla yakın süren çalışma ve istişareler neticesinde derneği kurulması kararını aldıklarını söyledi. Siyaset üstü bir dernek olduklarının altını çizen Tezgel, derneğinin yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü de, dernek üyelerine şöyle seslendi: “Kendinizi ulvi bir gayeye vakfetmiş durumundasınız. Bu heyecanınız beni mutlu etti. Çünkü iyi bir yerel yönetiminin iyi bir sivil toplum kuruluşuna ihtiyacı var. Bu anlamda hemşehri derneklerini çok iyi işler yaptığına inananlardanım. Birlikte yaşadığımız şehri, birlikte güzelleştirmek bizim için önemlidir. Gelişim, değişim sadece maddi boyutu yoktur. Manevi boyutu da var. Manevi noktada en çok katkıyı verecek olanların başında da STK’lar geliyor. O sebepten dolayı STK’ların kıymetini çok iyi biliyorum.”

“Ne kadar Korkutelili’ysem, dostlarım, arkadaşlarım vasıtasıyla bir o kadar Serikli’yim.” diyen Başkan Tütüncü, “Serik, bizim canımız, ciğerimizdir. Antalya siyasetine yön veren iki merkez var; birisi Korkuteli, diğeri ise Serik’tir.  Aynı zamanda Serik’te yerleşmiş, Antalya’yı zenginleştiren milliyetçi bir Yörük kültürü de var.” ifadesini kullandı.

Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Meclisi’nde 6 tane Serikli meclis üyesi bulunduğunun da altını çizdi.
Ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 
 
Tütüncü Seriklileri kabul etti
Tütüncü Seriklileri kabul etti
Tütüncü Seriklileri kabul etti
Tütüncü Seriklileri kabul etti
Tütüncü Seriklileri kabul etti

Benzer Haberler