Kepez’den imar istişaresi

31 Mayıs 2017, Çarşamba - 11:53
Kepez’den imar istişaresi
İmar ve şehircilik alanında sürekli gelişim sağlayan Kepez Belediyesi, bu alanlardaki yeni gelişmelerin takibi amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ne çıkartma yaptı.
 

Antalya’nın en hızlı büyüyen ve gelişen merkez ilçesi Kepez Belediyesi, imar ve şehircilik konularındaki yeniliklerin görüşülmesi için Büyükşehir Belediyesi ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’in başkanlık ettiği toplantıda, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ekibiyle birlikte yer aldı.
 
Tam kadro toplantı
 
İmar ve şehircilikten sorumlu Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur, İmar ve Şehircilik Müdürü Hatice Yıldırım, Kentsel Tasarım Müdürü Barış Soykam, toplantıda Büyükşehir Belediyesi’ndeki mevkidaşları ile karşılıklı oturarak bire bir temas sağladı.

Toplantının ana konusu Antalya’nın imar yönetmeliği, plan notları ve 1.7 çıkma gibi konular oldu. İmar ve şehircilik alanlarında Kepez Belediyesi Meclisi’nde alınan kararların süratle uygulanabilmesi amacıyla son derece faydalı bir toplantı yapılmış oldu.
 
Kepez’den imar istişaresi

Benzer Haberler