Tütüncü’ye kadın desteği

10 Mayıs 2017, Çarşamba - 13:14
Tütüncü’ye kadın desteği
Kepez Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı hizmet yatırımlarını gezen AKMEK’li kadınlar, yatırımların duyurulmasında Başkan Tütüncü’ye söz verdi.
 
Haftada iki gün Kepez Belediyesi’nin hizmet yatırımlarını gezen Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK) öğrencileri, bu hizmetlerin duyurulması konusunda Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’ye söz verdi.

Belediyenin eğitim, sağlık, çevre, sosyal, spor ve sanat yatırımlarının tanıtılması için başlatılan ‘Hayatım Kepez’ başlıklı proje kapsamında, 5 bin kursiyere tanıtım gezileri düzenlenmeye başladı.
 
Bilinmeyen hizmetlerden yararlanamazsınız
 

Yaklaşık 7 saat süren gezi süresince belediyenin çeşitli alanlardaki yatırımlarını yakından gören kadınlar, güne Başkan Tütüncü’nün sunumuyla başlıyor. Meclis salonunda AKMEK’li kadınlara hitap eden Tütüncü, “Yıllardır Kepez’de ikamet edip de yeni yaptığımız yatırımları bilmeyen hemşerilerimizin varlığını fark etmemiz üzerine, bu gezileri başlattık. Siz kadınların tanıtım gücünün erkeklerden daha fazla olduğunu biliyoruz. Sizlerden tek isteğimiz, gördüklerinizi her fırsatta hemşerilerimize anlatmanızı istiyoruz. Çünkü varlığından haberdar olmadığınız yatırımlarımızdan yararlanmanız söz konusu değil. Her kesime ve yaşa hitap eden icraatlarımızdan ihtiyacı olan herkesin yararlanmasını istiyoruz.” diye konuştu. Bunun üzerine misafir kadınlar, Tütüncü’nün bu isteğini yerine getirmeye söz verdi.
 
Hatıra fotoğrafı çektiriliyor
 

Tütüncü’nün açıklamasının ardından toplu hatıra fotoğrafı çektiriliyor. Günün anısına bu fotoğraflar hediye ediliyor. Kadınlar hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından, akıllı telefonlarıyla çok sevdikleri Tütüncü ile özel fotoğraf da çektiriyor.
 
 
 
Tütüncü’ye kadın desteği
Tütüncü’ye kadın desteği
Tütüncü’ye kadın desteği
Tütüncü’ye kadın desteği
Tütüncü’ye kadın desteği
Tütüncü’ye kadın desteği

Benzer Haberler