Kepez Belediyespor’dan Antalyaspor’a Geçmiş Olsun Mesajı

3 Mayıs 2017, Çarşamba - 12:44
Kepez Belediyespor’dan Antalyaspor’a Geçmiş Olsun Mesajı
Kepez Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü oynanan ve Antalyaspor’un deplasmanda Adanaspor’u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmanın  dönüşünde, Akseki-Manavgat yolunda kaza geçiren Antalyaspor’lu taraftarlara geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Aynı şehrin takımı olan, birbirlerine verdikleri destek ve dosthane görüntülerle taktir toplayan Kepez Belediyespor, kaza sonrası sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

“Kepez Belediyespor olarak, Adanaspor-Antalyaspor karşılaşması sonrası deplasman dönüşü kaza geçiren Antalyasporlu taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz. Antalyasporumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz rakip değil, ekibiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu yaptığı açıklamada; “ Ligde sergilediği performasla Ligimizi en iyi şekilde temsil eden Antalyaspor’umuzun, Adanaspor galibiyeti sonrası deplasman dönüşünde kaza yapan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Biz Kepez Belediyespor olarak Antalyasporumuza her türlü desteği vermeye hazırız.”

Benzer Haberler

Tütüncü’den Antalyaspor’a süper destek

Tütüncü’den Antalyaspor’a süper destek

Kepez Belediyesi, maddi destekte bulunmak ve aidiyet bilinci oluşturmak amacıyla Antalyaspor Kulübü’nden 5 bin adet lisanslı taraftar forması satın aldı. Tütüncü’nün imzasının bulunduğu formalar, Kepez’de çocuklara ve gençlere dağıtılacak. 

Antalya’da yaşayan Antalyasporlu olmalı
Antalya’da yaşayan Antalyasporlu olmalı

Kepezli gençlere seslenen Medicalpark Antalyaspor’un teknik patronu Mehmet Özdilek, Antalyalıları takımlarına sahip çıkmaya davet ederek. “4 büyüklerden bir tanesini tutabilirsiniz ama


Kepez Gazipaşa\'yı 4-1 yendi
Kepez Gazipaşa\'yı 4-1 yendi

Süper Amatör Lig (SAL) play-off mücadelesini garantileyen Kepez Belediyespor, bu hafta sonu evinde play-off\'u garantileyen Gazipaşa Belediyespor\'u konuk etti. Kepez rakibi Gazipaşa


Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu
Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu

Kepez Belediyesinin, Dokumapark’a kazandırdığı ve dünyanın en güzel müzelerinden biri olmaya aday Anadolu Oyuncak Müzesi, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Gül’ün de