Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

22 Nisan 2017, Cumartesi - 20:08
Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır. Bu bayram, milli iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde gücün tanınmadığını ilan ederken, diğer taraftan da yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza eşsiz bir armağandır.

Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar çocuklarımız için çok çalıştık. Kültür ve sanat etkinliklerimizi planlarken çocuklarımıza daha fazla yer ayırdık. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi için okul binalarının fiziki şartlarını iyileştirdik. 15 okulumuza bilişim sınıfı yaptık. 7 bilişim sınıfımızı planladık. Her yıl başarıyı ödüllendirdik, okullarında dereceye giren çocuklarımıza bisiklet hediye ettik. Eğitimlerine katkı sağlayacak önemli bir projeyi gerçekleştirdik. 6 ayrı noktada bilgi evi kurduk. İlçemize 2 adet kreş binası kazandırdık. Semt spor sahaları ile birlikte 8 branşta spor eğitimi veriyoruz. Bünyemizde çocuk koromuzu oluşturduk. Etüd merkezlerimiz ile eğitimlerine destek olduk. Çocuklarımızın bizlere söyleyeceği çok şey olduğunu düşünerek Antalya’nın ilk çocuk meclisini kurduk. Varsak’da masal parkımız ile çocuklarımızı masal kahramanları ile buluşturduk. Bu hizmetlerimiz her şeyin en iyisine layık olan çocuklarımıza yaptığımız hizmetlerin en önemlileri.

Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Geleceğe güvenle bakmamız için onları aklın ve bilimin rehberliğinde, çağın imkanları ve teknolojileriyle yetiştirmeli, ilgi ve sevgimizle geliştirmeliyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Benzer Haberler