Tütüncü pazarcılara seslendi

10 Nisan 2017, Pazartesi - 12:34
Tütüncü pazarcılara seslendi
Referandum çalışmalarında semt pazarcılarına da seslenen Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ülke yönetiminde çok başlılığın ortadan kaldırılması için ‘evet’ oyu istedi.
 
Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumuna ‘evet’ oyları verilmesi için çalmadık kapı bırakmayan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesindeki semt pazarcılarına da seslendi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte Çamlıbel Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda pazarcı esnaf ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Tütüncü, kısa bir referandum tanıtım konuşması yaptı, vatandaşların belediyesinden beklentilerini dinledi.
 
Kepez esnafı hep mutludur
 
Açılış konuşmasında Tütüncü’nün esnaf dostu bir belediyecilik anlayışı güttüğünü hatırlatan AESOB Başkanı Dere, Kepez Belediyesi’nin esnaflara en fazla destek sağlayan kurumların başında geldiğini söyledi. Ardından mikrofonu devralan Tütüncü, her zaman esnafın yanında olduğunu hatırlatarak; “Kepez’de esnaflık yapmak güzeldir, Kepez esnafı hep mutlu. Zaman zaman pazarlarımızı geziyoruz, sizlerle sohbet ediyoruz.” diyerek konuşmasına başladı.
 
Referandum çok önemli
 
Pazar günü yapılacak referanduma değinen Tütüncü, hep birlikte geleceğe yürüyüşümüzü sürdüreceğimizi söyledi. Referandumun çok önemli olduğunu vurgulayan Tütüncü, “Bir kısım vatandaş ‘evet’ diyecek, bir kısmı da ‘hayır’ diyecek. Evet diyenlerin de hayır diyenlerinde başımızın üstünde yeri var. Ama ben oylayacağımız referandumun önemini size anlatmak istiyorum” diye konuştu.
 
Yönetimdeki çekişmeler sona erecek
 
Referandumdan ‘evet’ oylarının çıkmasıyla Türkiye yönetiminde çok başlılığı ve koalisyon hükümetlerinin ortadan kalkacağını izah eden Tütüncü, şöyle konuştu; “Hem başbakanın hem cumhurbaşkanının yetkili olması, birbiriyle kavga etmelerini sonuçluyor. İki şoför direksiyonu tutarsa, o araba kaçınılmaz olarak yerinde patinaj yapıyor. Bir geminin 3-5 kaptanı olsa, her biri dümeni bir tarafa çevirse, gemi alabora olur. Bir gemide bir kaptan olur ve o kaptan geminin güvenliğinden sorumlu olur. Bugüne kadar ne çektiysek, bu çok başlı yönetimlerden çektik. Ben kendimi bildim bileli hep başbakanlar ile cumhurbaşkanları çekişir. Ekonomik krizin de aslında sebebi cumhurbaşkanı ile başbakan arasındaki kavgalardır. Eski Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer el kadar anayasayı eski Başbakanımı Bülent Ecevit’in önüne fırlatıverdi, döviz 4 kat fırladı, 600 bin vatan evladı işsiz kaldı. Çok büyük bir ekonomik buhranı bize yaşatan, bu işin altındaki esas sebep, iki kişi arasındaki kavgaydı.” 

 
 
Tütüncü pazarcılara seslendi
Tütüncü pazarcılara seslendi
Tütüncü pazarcılara seslendi
Tütüncü pazarcılara seslendi
Tütüncü pazarcılara seslendi
Tütüncü pazarcılara seslendi

Benzer Haberler