Kepez Belediyesi Hestourex’de

7 Nisan 2017, Cuma - 11:12
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Hestourex’e Dokuma Kent Parkı temasıyla katılan Kepez Belediyesi, temalı parklarını Lyrboton Come Antik Kenti’ni tanıtıyor.
 
Antalya Expo Center’da ilki düzenlenen Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı’nda (Hestourex) Dokuma Kent Parkı temalı standıyla katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, hayatı her alanında hizmet veren belediyesinin hayatın her alanıyla ilgi fuarlarda yer alabildiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, fuarın destekçileri Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı temsilcileri ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Tütüncü, fuardaki tüm standları protokol ile birlikte ziyaret etti.
 
Nostalji tramvayında fotoğraf
 
Dünyanın dört bir yanından 150 ülkeden 4 bin kişilik satın alma heyetinin katılımıyla kapılarını açan fuarda, 10 milyarlık liralık anlaşma yapılması bekleniyor. Fuar ziyaretçileri açısından en dikkat çekici standlardan biri olan Kepez Belediyesi standı, Bakan Çavuşoğlu ve Vali Karaloğlu’nun da dikkatini çekti. Çavuşoğlu ve Karaloğlu birlikte Sultan Abdülhamit tarafından tasarlanıp İstanbul’da kullanılan tramvayın maketi önünde hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tütüncü, belediyesinin hizmetlerini anlattı.
 
Kamu yatırımları da tanıtılıyor
 
Antalya’nın farklı ve güzel bir fuara daha kavuştuğunu belirten Tütüncü, alternatif turizm ve sağlık turizminin geliştirilip tanıtılması açısından çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Ciddi emek harcanarak hazırlanan fuarın Türkiye’nin turizm pastasından daha büyük pasta almasını sağlayacağını belirten Tütüncü, bu alanlarda yatırımı olan kamu kurumlarının da tanıtım yapmasına olanak sağlandığını söyledi.
 
Antalya’nın imajına katkı
 
Antalya’nın tam merkezindeki Dokuma Kent Parkı temalı standlarıyla fuarda yer almayı tercih ettiklerini belirten Tütüncü, her yaştan ve ilgi düzeyinden insanların ilgisini çekecek bir park inşa ettiklerini vurguladı. Belediyesinin yaptırdığı yeni temalı parkların ünlü olduğunu belirten Tütüncü, arkeoparka dönüştürülecek olan Lyrboton Come Antik Kenti’ni de tanıttıklarını söyledi. Hayatın her alanında olan belediyesinin hayatın her alanındaki fuarlarda yer aldığını belirten Tütüncü, “Bu fuarda yer alışımız, şehrin imajına da ciddi katkı sağlıyor.” dedi. 
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de
Kepez Belediyesi Hestourex’de

Benzer Haberler