Beyaz Masa derman oluyor

5 Nisan 2017, Çarşamba - 12:01
Beyaz Masa derman oluyor
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün gelenekselleştirdiği Beyaz Masa buluşmaları, her hafta onlarca vatandaşın beklentisini karşılamaya devam ediyor.
 

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün gelenekselleştirdiği Beyaz Masa buluşmaları, çeşitli konularda beklentisi olan vatandaşların derdine deva oluyor.

Her Salı günü Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Şefliği’nde güne başlayan Başkan Tütüncü, yaklaşık 3 saat boyunca vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor. Başkan yardımcıları, birim müdür ve şeflerinin de katıldığı buluşmalarda, şehircilikle ilgili merak edilenler ve talepler anında yanıtlanıyor, belediyecilik dışındaki diğer konularla ilgili beklentiler için aracı olunuyor.
 
Vatandaşlar mutlu oluyor
 

Başta işsizlik, imar sorunları, okul, Kuran kursları gibi eğitim yerlerinin talepleri, spor, sağlık, sosyal buluşmalar gibi konulardaki isteklerini Tütüncü’ye direkt olarak iletebilme fırsatı bulan Antalyalılar, sıra numarası alarak bekliyor. Görüşme sağlanınca derdini iletebilmiş olmanın gönül rahatlığını yaşayanlar, belediyeden mutlu bir şekilde ayrılıyor.
 
Ulaşılabilir belediyecilik
 

Ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışını her alanda gösteren Tütüncü, Beyaz Masa buluşmalarıyla kendisiyle görüşmek isteyip de görüşme fırsatı olmayanlara kolaylık sağladıklarını söyledi. Vatandaşlar ile iç içe olmayı belediyeciliğin en önemli işlevi olarak gördüğünü vurgulayan Tütüncü, “Beyaz Masa’da her kesimden vatandaşımızın taleplerini ve sorunları dinleyip, tamamına yakınını çözüyoruz. Kepezlilere güzel bir gün yaşatmış oluyoruz.” dedi.
Beyaz Masa derman oluyor
Beyaz Masa derman oluyor
Beyaz Masa derman oluyor
Beyaz Masa derman oluyor
Beyaz Masa derman oluyor
Beyaz Masa derman oluyor

Benzer Haberler