Tütüncü halkını mutlu ediyor

19 Nisan 2010, Pazartesi - 21:48
Tütüncü halkını mutlu ediyor
Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’nün, seçildiği günden beri halkıyla iç içe olması, Kepezlileri mutlu ediyor. İlçe halkı, Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti,  “Belediye başkanlarını aramızda görmeye alışık değiliz. Sizi takdir ediyoruz.” sözleriyle dile getiriyor. 

Kepezliler, belediye başkanlarını yanlarında görmenin, dertlerine anında çözüm bulmanın sevincini yaşıyor. Vatandaşımızın hizmetkârıyız, diyen Tütüncü de, mesaisinin büyük bir bölümünü mahallelerde geçirerek, sıkıntılara yerinde çözüm buluyor.
Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Şevki Mavi, Ramazan Eciş ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ile birlikte daha önce de gittiği Gülveren Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Tütüncü, mahallenin sıkıntıları hakkında bilgi aldığı Gülveren Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım ile birlikte mahalle esnafını ziyaret etti, vatandaşların isteklerini dinledi. 2 saate yakın süren ziyarette Tütüncü, esnafa isteklerinin olup olmadığını, işlerinin nasıl gittiğini sordu. Esnaf ve mahalleliler de, belediye başkanlarını aralarında görmekten duydukları memnuniyeti, “Belediye başkanlarını aramızda görmeye alışık değiliz. Sizi takdir ediyoruz.” sözleriyle ifade etti. 

Mahalle sakinleri ziyarette, 3705 Sokak ile Hürriyet Caddesi arasında kalan alanındaki 30 yıllık tapu sıkıntısının çözümüyle ilgili başlatılan çalışmaların hangi aşamada olduğunu sordu.

Başkan Tütüncü, tapu sıkıntısının çözümüyle ilgili süreci 2009 Ağustos ayında başlattıklarını belirterek, “Tapu sıkıntısı, Hazineden kaynaklandığı için Maliye Bakanlığı’ndan konunun takibini yapıyoruz. Önemli olan meseleyi çözmek için ortaya bir irade ortaya koymaktır. Biz de o iradeyi ortaya koyduk ve Gülveren Mahallesi’ndeki mülkiyet sıkıntısının çözümüyle ilgili çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.  
 


Benzer Haberler