Kepez’in Sultanları Finallerde

18 Mart 2017, Cumartesi - 23:01
Kepez’in Sultanları Finallerde
Ligde sergiledikleri muhteşem performansla grubunu lider tamamlayan ve ardından Eskişehir’de düzenlenen yarı final grubunuda geçen Kepez Belediyespor finallere yükseldi.

1. Lige çıkma mücadelesi veren Kepez Belediyespor Eskişehir’de düzenlenen play-off yarı finallerinide aşarak Ankara’da ki finallere gitmeye hak kazandı.

Yarı final grubunda Ordu Merkez Spor’u 3-0 ve Pertek Belediyesini 3-2 setlerle mağlup eden Kepez’in Sultanları finallere yükselerek bir üst lige göz kırptı. Otoriteler tarafından sezon boyunca sergilediği performans ve takım kalitesiyle en önemli favori gösterilen Kepez Belediyespor beklentileri fazlasıyla karşıladı. 

Finaller grubunda Kepez Belediyespor ligde aynı grupta bulunduğu ve iki karşılaşmada da mağlup ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak.

Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu Eskisehir’de ki yarı finallerini bizzat takip ederek özel ilgilenirken yaptığı açıklamada, “İyi bir ekibimiz var,takımıma güveniyorum. Bu noktaya kadar iyi bir performans sergiledik, inanıyorum ki 1.lige çıkarak Antalya’yı voleybolda daha da ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Finalde Kepez Belediyespor; 20 Mart 16:00’da İzmir Bşb. 21 Mart 16:00’da Anadolu Ünv. 22 Mart 16:30 Hacettepe Ünv. İle karşılaşacak.
 
 
Kepez’in Sultanları Finallerde
Kepez’in Sultanları Finallerde

Benzer Haberler