Varsak sanayiye bulvar gibi yol

9 Mart 2017, Perşembe - 12:00
Varsak sanayiye bulvar gibi yol
Kepez Belediyesi, Karayollarının yapabileceği büyüklükteki yeni bir yol açma çalışmasıyla Varsak Küçük Sanayi Sitesi’nin bağlantı yolu sorununu çözüyor.   

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımına ciddi bir destek verdiği Varsak Küçük Sanayi Sitesi’nin bağlantı yolu talebini karşılıyor. 

Altıayak Mahallesi’nde 32 milyon 711 bin TL bütçe ile yapılan ve 93 işyerinin bulunduğu Varsak Küçük Sanayi Sitesi, 60 metre genişliğindeki yeni bir yolla şehir merkezine bağlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Şahinbey Caddesi’nden sanayi sitesine ulaşımı sağlayan Hz. Ebubekir  ve Ayanoğlu caddelerinde yol genişletme çalışması başlattı. Hz. Ebubekir Caddesi’nin genişliği 5 metreden 25 metreye, Ayanoğlu Caddesi’nin genişliği ise 7 metreden 60 metreye çıkarılıyor.
Başkan Hakan Tütüncü de büyük oranda tamamlanan yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Tütüncü, bulvar büyüklüğündeki yeni yolla ilgili Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır’dan ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan’dan bilgi aldı.

Esnafın ve vatandaşın sanayiye ulaşımı kolaylaşacak

Tütüncü, açıklamasında Varsak’a, bulvar büyüklüğünde nitelikli ve özel bir yol daha kazandırdıklarını söyledi. Yeni bulvarın, Varsak Küçük Sanayi Sitesi’nin bağlantı yolu olacağına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, “ Sanayi sitesinin bağlantı yolunu genişleterek daha güzel bir yol haline getiriyoruz. Böylece dükkânlarına ulaşımlarını kolaylaştırarak, esnaflarımıza katkı sağlamış olacağız.  Bu yol vasıtasıyla sanayi sitemizi, şehre bağlayarak sanayiden hizmet olacak olan vatandaşlarımızın hayatını da kolaylaştıracağız.” ifadesini kullandı.

Eskiden merdiven altı vardı. Şimdi sanayi sitesi var.
 

Tütüncü, yapılmasının önünü açtıkları Varsak Sanayi Sitesi’nin, ulaşım sorununu da çözdüklerini belirterek, şunları söyledi:  “Ciddi bir yol çalışması yapılıyor. İş makineleriyle taşlık tepeler ortadan kaldırılıyor. Asfaltla birlikte de bu yol güzel hale gelecek. Eskiden Varsak’ın sanayi siteleri yoktu. Merdiven altlarında üretim yapılırdı. Şimdi Varsak, modern bir sanayi sitesine kavuştu.  Belediyemiz bu konuda ön açıcı oldu. Bütün bunlarla birlikte de şimdi sanayi sitemizin alt yapısını tamamlıyor ve ulaşımını kolaylaştırıyoruz.

Varsak’ta bulvar gibi yollar açıldı

Başkan Tütüncü,  “Hem yol ve hem de sanayi sitesi 8 yıl önce devraldığımız Varsak’ın, Kepez’in nereden nereye geldiğinin bugün bir resmidir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Varsak Sanayi Sitesi’nin yeni açtığı bağlantı yolunun asfaltını bu yaz döneminde yapacak.
Kepez Belediyesi, Varsak bölgesinde Hamza Taş Bulvarı, Kirişçiler Yolu, Osman Gazi Caddesi gibi bulvar büyüklüğünde yollar açmıştı.
 
Varsak sanayiye bulvar gibi yol
Varsak sanayiye bulvar gibi yol
Varsak sanayiye bulvar gibi yol
Varsak sanayiye bulvar gibi yol

Benzer Haberler

Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru

Tütüncü’den kırılması zor hizmet rekoru

Başkan Hakan Tütüncü, 8 yılda 600 km yeni yol, 1400 km asfalt çalışması yaptıklarını belirterek, “Daha önce Kepez’de, belediyecilikte böyle bir rekor ortaya konmamıştı. Bundan sonra kırılması güç bir rekora imza attık.” dedi. Kepez

Varsak Sanayi’de hizmete devam
Varsak Sanayi’de hizmete devam

Kepez Belediyesi, ilçe istihdamına katkı sağlayacak olan Varsak Küçük Sanayi Sitesi’nin 2. kısmının da sokaklarının asfaltını ve kaldırımını yapıyor. “Esnaf dostu başkan”


2018 Kepez’in altın yılı oldu
2018 Kepez’in altın yılı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi.  2018’in Kepez’in altın yılı olduğunu belirten Tütüncü, “Örnek


Yeni yatırımlar Varsak’ı uçuracak
Yeni yatırımlar Varsak’ı uçuracak

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz 6 yılda değerini 1’e 3 artırdıkları Varsak’ın değerini, yeni yatırımlarla 3 kat daha artıracaklarını söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan