Çocuklar bu tesisi çok sevecek

1 Mart 2017, Çarşamba - 10:34
Çocuklar bu tesisi çok sevecek
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ünsal Mahallesi’ne çocukları çok sevindirecek bir spor kompleksi kazandırıyor.

Kepez Belediyesi, şehir görünümüne kavuşturduğu Ünsal Mahallesi’nin sosyal donatı alanı eksiklerini de hızlı bir şekilde gideriyor.

Asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla araç ve yaya yolları konforlu hale getirilen mahallede çocukların ve gençlerin spor yapabileceği yer ihtiyacı da karşılanıyor.

BMX pisti ve kaykay parkı

Geçtiğimiz yıl 5, bu yıl ise 6 mahalleye yapılacak semt spor tesislerinden bir tanesi Ünsal Mahallesi’ne inşa edilecek. Proje ve ihale hazırlık çalışması devam eden tesis, 9 dönümlük arazinin üzerine yapılacak. Tesis, içerisinde yer alacak sentetik çim futbol ile basketbol, voleybol sahaları ile çocuklara ve gençlere modern ortamda spor yapma imkanı sunacak.
Ünsal semt spor sahasında, çocukları ve gençleri çok sevindirecek iki ünitede yer alacak. Bu iki ünite BMX (bisiklet motokrosu) pisti ile kaykay parkı olacak.  Yürüyüş parkurunun olacağı spor parkına açık hava spor aletleri de konulacak.  

Eğlence noktası olacak

Geçtiğimiz günlerde Ünsal Mahallesi’ni ziyaret eden Başkanı Hakan Tütüncü, semt spor kompleksinin yapılacağı alanı incelemişti. Ünsal’a güzel bir semt spor kompleksi yapacaklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  “Semt spor tesisi ile çocuklarımız, gençlerimiz modern bir ortamda spor yapabilecekler. Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak. Kaykay parkı ve BMX (bisiklet motokrosu) pisti ile Ünsal semt spor sahası, çocuklar ve gençler için önemli bir eğlence noktası olacak.” açıklamasını yaptı.
 
Çocuklar bu tesisi çok sevecek
Çocuklar bu tesisi çok sevecek
Çocuklar bu tesisi çok sevecek

Benzer Haberler

Kepez sosyal ve kültürel bir merkez oluyor

Kepez sosyal ve kültürel bir merkez oluyor

Antalya’nın beş büyük merkez ilçesinden biri olan Kepez’de, yapılan yatırımlar ve Kepez Belediyesi’nin yoğun gayretleri, sosyal ve kültürel açıdan zenginleşen bir ilçe inşa ediyor.   Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ikinci görev

Tütüncü’den çocuklara çim saha
Tütüncü’den çocuklara çim saha

Kepez Belediyesi’nin, 5 mahalleye kazandırdığı semt spor sahalarının yapımında sona gelindi. Semt spor sahaları ile Kepezli çocuklar, toprak zeminde değil, sentetik çim sahada futbol


2018 Kepez’in altın yılı oldu
2018 Kepez’in altın yılı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi.  2018’in Kepez’in altın yılı olduğunu belirten Tütüncü, “Örnek


Kepez hizmete doymuyor
Kepez hizmete doymuyor

Kepez Belediyesi tarafından Altınova Düden, Çamlıbel, Duacı, Karşıyaka, Mehmet Akif Ersoy ve Ünsal Mahallerine yapılacak 6 yeni semt spor sahasının temelleri düzenlenen törenle atıldı.