Kepez Belediyespor çıkışını sürdürdü

20 Şubat 2017, Pazartesi - 11:10
Kepez Belediyespor çıkışını sürdürdü
3.Lige çıkma mücadelesi veren Kepez Belediyespor, sahasında Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti. Zorlu karşılaşmada Kepez’in Altın Kramponları 1-0’lık skorla sahadan galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

18.Haftada Kepez Belediyespor sahasında Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti. Ligde 2.sırada bulunan ve 4 haftadır galip gelen Kepez Belediyespor karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktı.

Mücadele gücü yüksek zorlu karşılaşmanın ilk yarısında rakip Tavşanlı Linyitspor’dan 38’de Kingsley Ebere Umunegbu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Baskılı bir oyun sergileyen Kepez Belediyespor  zaman zaman gol pozisyonları yakalasa da golü bulamadı ve ilk yarıda takımlar soyunma odalarına beraberlikle girdiler. İkinci yarının başlamasıyla birlikte oyunda ki etkinliğini daha da arttıran Kepez Belediyespor rakip kaleyi sık sık yokladı. 61.dakikada Kepez Belediyesporlu Salih Sazak şık vuruşuyla kaleciyi çaresiz bıraktı ve karşılaşmada Kepez Belediyespor  1-0 öne geçti. Golden sonra oyunda kontrolü tamamen eline geçiren Kepez Belediyespor sahada istediğini yapan bir görüntü sergiledi. 86’dakikada Tavşanlı Linyitspor’dan Osman Buğra Uygsal kırmızı kart görürken takımı 9 kişi bıraktı.

 Hakemin son düdüğüyle birlikte Kepez Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılarak zirve yolunda bir adım daha atmış oldu. Kepez Belediyespor galibiyet serisini 5 maça çıkarırken, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşandı.
 
Kepez Belediyespor çıkışını sürdürdü
Kepez Belediyespor çıkışını sürdürdü
Kepez Belediyespor çıkışını sürdürdü

Benzer Haberler