Nefes kesen karşılaşma Kepez’in Devlerinin

20 Şubat 2017, Pazartesi - 09:30
Nefes kesen karşılaşma Kepez’in Devlerinin
Türkiye Basketbol 2.Liginde Kepez Belediyespor sahasında Aydın Bşb. Efespor’u konuk etti. Nefes kesen karşılaşma sonunda Kepez’in Devleri 79-71 sahadan galip ayrıldı.

16.Haftada seyircisi önünde Aydın Bşb. Efespor’u konuk eden Kepez Belediyespor müthiş mücadele sonucu sahadan galip ayrıldı. Ligin bitimine 3 hafta kala play-offlar için büyük önem taşıyan karşılaşma adeta heyecan fırtınası şeklinde geçti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Kepez Belediyespor  1.Periyota 22-15 üstün girdi. Mücadele gücü iyice yükselen karşılaşmada 2.periyot çekişmeye sahne oldu ve 35-33 Kepez Belediyespor soyunma odasına önde gitti.  Kepez Belediyesporlu taraftarların büyük ilgi gösterdikleri karşılaşmada 3.periyotta da Kepez Belediyespor 58-56 üstün girdi. Karşılaşmanın 4.periyotu büyük heyecana sahne olurken maçın normal süresi 68-68 sonuçlandı ve uzatmalara gidildi. Kepez Belediyespor uzatmalarda oyundaki ağırlığını gösterdi ve 79-71’lik skorla rakip Aydın Bşb.Efespor’u eli boş gönderdi.

Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Kepez Belediyesporlu oyuncuları taraftarlarla galibiyeti kutladı. Play-off için çok önemli bir galibiyet alan Kepez Belediyespor haftayı karlı kapattı.
Nefes kesen karşılaşma Kepez’in Devlerinin
Nefes kesen karşılaşma Kepez’in Devlerinin

Benzer Haberler