Kepez 3. lig yolunda

7 Nisan 2010, Çarşamba - 21:29
Kepez 3. lig yolunda
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Süper Amatör Ligi’ni 2. sırada tamamlayarak, 3. lig terfi maçlarına katılmaya hak kazanan Kepez Belediyespor Futbol Takımı’nın teknik heyetini, oyuncularını ve yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. 

Amatör spor branşlarıyla ve modern spor tesisleriyle her kesime spor yapma imkanı sunan ve Türk sporuna alt yapı desteği sağlayan Kepez Belediyespor Kulübü, sportif başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor, futbolda da profesyonel liglerde mücadele etmeyi hedefini gerçekleştiriyor.


Kepez Belediyespor, Antalya Süper Amatör Ligi’ni 2. sırada tamamlayarak, 3. lig terfi maçlarına katılmaya hak kazanarak bu hedefinin ilk adımını da gerçekleştirmiş oldu.
Başkan Hakan Tütüncü de, terfi maçlarının hazırlıklarını Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda sürdüren Kepez Belediyespor’u ziyaret etti. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Tütüncü, Kulüp Başkanı Ünlüoğlu’nu, Amatör Şubeler Sorumlusu Turgay Yavuz’u, Altyapı ve Spor Okulları Sorumlusu Ziya Bıyıklı’yı
Teknik Direktör Şakir Filiz’i, teknik heyeti ve futbolcuları 3. lig terfi maçlarına katılma başarısından dolayı kutladı.


Başkan Tütüncü, futbol takımlarının zoru başardığını belirterek, “Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve oyuncularımız işin üzerine ciddiyetle gittiler ve neticeyi aldılar.” dedi. Son haftalarda arka arkaya aldıkları galibiyetlerle Antalya Süper Amatör Ligi’ni 2. sırada tamamladıklarını anımsatan Tütüncü, takımın, 3. lig terfi maçlarında da başarılı olacağına inandığını söyledi.
Başarının takım halinde elde edildiğinin altını çizen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü,  futbolun ilçede gelişmesinin Kepez’de farklı bir anlam ifade edeceğini kaydederek, “Bu başarılarla birlikte gençlerimizin spora olan ilgi ve alakalarını yukarı seviyeye çekmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi de gerçekleştireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.  



Benzer Haberler

Kepez, Türkiye Şampiyonası’nda.

Kepez, Türkiye Şampiyonası’nda.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  yerel ligi ve playoff grubunu 1’inci sırada tamamlayarak Denizli’de düzenlenecek olan  U19 Türkiye Şampiyonası  1. Kademe maçlarına katılacak olan Kepez Belediyespor Futbol Takımı’na moral

Kepez futbolda Antalya’nın gururu
Kepez futbolda Antalya’nın gururu

Kepez Belediyespor, 2009–2010 Futbol Sezonu U–19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nı, oynadığı 3 maçı da kazanarak 1. sırada tamamladı. Kepez Belediyespor’un futbolda yüzü


Kepez gol oldu yağdı
Kepez gol oldu yağdı

Kepez Belediyespor, Antalya Süper Amatör Lig maçında, lig 2’incisi Kadriye Belediyespor’u, 4–0 yenerek, 3’üncü lig terfi maçlarına katılma yolunda önemli bir engeli açtı. Maçı


Şampiyonluk kupası Tütüncü’de
Şampiyonluk kupası Tütüncü’de

Futbolda, Türkiye 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor, şampiyonluk kupasını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye takdim etti.  Başkan Hakan Tütüncü, TFF 3.