Kepez artık sağlığın merkezi

15 Şubat 2017, Çarşamba - 11:50
Kepez artık sağlığın merkezi
Kepez Devlet Hastanesi’nin, Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmete girdiği Kepez ilçesine önemli bir sağlık kurumu daha geldi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin hizmet binası Kepez’e taşındı. Kamu Hastaneleri Birliği, Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki Kepez Devlet Hastanesi yerleşkesindeki yeni binasında Antalyalılara hizmet verecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Başkan Yardımcısı Dr Mustafa Özsoy ile Meclis Üyesi İsa Sarpdağ da eşlik etti.

Bölgesine değer katacak

Başkan Tütüncü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin yeni hizmet binasının Antalya’ya ve sağlık camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Kepez olarak bir kamu yatırıma daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Tütüncü, kamu hastaneleri birliğinin yeni modern hizmet binasının bölgeye değer katacağını söyledi.

Sırada şehir hastanesi var

Tütüncü, 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin ve Ahatlı bölgesindeki 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmete girdiğini, 1500 yatak kapasiteli Antalya şehir hastanesinin de ilçede Göçerler Mahallesi’ne inşa edileceğini hatırlatarak, “Kepez,  artık sağlığın merkezi oldu.” dedi. 

Yeni binada neler var
 

Kepez’e yapılacak yeni sağlık yatırımlarının konuşulduğu ziyaretin anısına Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Başkan Tütüncü’ye çini tabak hediye etti.
Yeni hizmet binasında genel sekreterlik makamı ile bünyesindeki başkanlıklara ve saymanlığa bağlı yaklaşık 150 personelin çalışacağı ofisler, eğitim ve toplantı salonu, yemekhane ve diğer servis alanları bulunuyor.
 
 
Kepez artık sağlığın merkezi
Kepez artık sağlığın merkezi
Kepez artık sağlığın merkezi
Kepez artık sağlığın merkezi
Kepez artık sağlığın merkezi

Benzer Haberler