Tütüncü evlerde nabız tutuyor

20 Aralık 2016, Salı - 12:11
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Site ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, vatandaşların belediyesinden memnuniyetini ölçtü, talepleri dinledi.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezlilerin belediyesinden memnuniyetini evlerde ve sitelerde ölçmeye devam ediyor.

Göreve geldiğinden bu yana adeta seçim çalışması varmış gibi sürekli hemşerileriyle iç içe olduğu bir çalışma biçimini benimseyen Başkan Tütüncü, gündüzleri makamında vatandaşları kabul ediyor, akşamları da vatandaşın ayağına gidiyor.
 
Yeni hizmetleri tanıtıyor
 
Bu ziyaretler aracılığıyla vatandaşların hizmetlerinden memnuniyetini ölçen Tütüncü, bir yandan da belediyesinin ürettiği yeni hizmetleri ve hizmet yatırımlarını da tanıtma fırsatı buluyor. Sadece belediyesiyle ilgili değil, diğer kurumlarla ilgili sorunları da çözmeye çalışan Tütüncü, gittiği evlerde takvim ve saat, çocuklara da boyama kitabı, boyama kalemleri ve oyuncaklar hediye ediyor.
 
Sorunları çözüyor
 
Bu kapsamda geçen akşam Atatürk Mahallesi’ndeki Toros Sitesi sakinlerinin toplantısına katılan Tütüncü, sonrasında da Yeşilyurt ile Yavuz Selim Mahallelerindeki 2 evi ziyaret etti. Site sakinlerinin asfalt beklentisine yanıt verdiklerini belirten Tütüncü, çocuk parkı talebi içinde, teknikten sorumlu yardımcısı Sebahat Adanır’ı toplantı sırasında arayarak talimatını verdi.
 
Beklentiler hakkında açıklama yaptı
 
Vatandaşların en fazla şikayet ettiği sokak köpekleri ile toplu taşıma araçları konusunda da açıklama yapan Tütüncü, şöyle konuştu; “Biz sokak köpeklerini başka bir yere götürsek de, bulundukları muhitte vatandaşlar tarafından beslendiği için bir şekilde geri dönüyorlar. Öte yandan başka bir görüşe sahip vatandaşlarımız, sokak hayvanları ile insanların bir arada yaşayabileceği fikrini savunuyor. Bu da saygı gösterilmesi gerekilen bir görüştür. Toplu taşıma sorunu da, Büyükşehir Belediyesi’nin yılbaşı sonrasında yeni güzergahları devreye sokmasıyla sona erecektir.” 
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Tütüncü evlerde nabız tutuyor
Tütüncü evlerde nabız tutuyor

Benzer Haberler