Teröre karşı tek ses olduk

18 Aralık 2016, Pazar - 17:26
Teröre karşı tek ses olduk
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Teröre Karşı Birlik Mitingine katıldı
 
İstanbul ve Kayseri’deki terör olaylarının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ‘Teröre Karşı Birlik Mitingi’ne, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü meclis üyeleri ve AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ile birlikte katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, meclis üyeleri Serhat Demir, İsa Sarpdağ, Ali Fidan, İsmail Afşar ve Murat Menzilcioğlu, meydandaki mitingde Kepez’i temsil etti.
 
Kararlılığımızı göstereceğiz
 
Haince yapılan terör eylemlerine karşı tek yürek olduklarını haykırmak için binlerce Antalyalının bir araya geldiğini belirten Başkan Tütüncü, kalplerin birlikte atması devam ettikçe hiçbir gücün Türk milletini sindiremeyeceğini söyledi. Zor günlerden geçildiği belirten Tütüncü, şöyle konuştu; “Atalarımız 100 yıl önce yedi düvele karşı çok büyük bir mücadele ortaya koyarak, üzerinde yaşadığımız toprakları Türkün vatanı haline getirdi. Bizler de toplum olarak el ele vererek ülkemizi 3,5 soysuza teslim etmeyeceğiz. Bu meydanda oluşturduğumuz görüntü, dosta güven, düşmana korku veriyor. Ay yıldızlı bayrağımızın altında yaşamaya olan kararlılığımızı göstererek, bu zor günleri de geride bırakacağız.”
 
Her partili burada
 
Meydanda her kesimden Antalyalıyı görmekten duyduğu memnuniyetini ifade eden İşeri ise, hemen her siyasi parti gönüllüsünün de burada olduğunu söyledi. Hep birlikte teröre karşı dimdik durulacağının ifade edildiğini belirten İşeri, bu ana tanıklık etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
 
Hainlere geçit yok
 
Kadın üyeleriyle birlikte meydana gelen AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da, bu zor günler nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’na geldiklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde olduklarını hatırlatan Tutan, “Bizi hiçbir terörist grup yıldıramaz. Hainlere Türkiye’de geçit yok” dedi.
Teröre karşı tek ses olduk
Teröre karşı tek ses olduk
Teröre karşı tek ses olduk
Teröre karşı tek ses olduk
Teröre karşı tek ses olduk
Teröre karşı tek ses olduk

Benzer Haberler