Kepez polisinin yanında

13 Aralık 2016, Salı - 14:44
Kepez polisinin yanında
Başkan Hakan Tütüncü, İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısı dolayısıyla acılarını paylaşmak ve ‘polisimizin yanındayız’ mesajını vermek amacıyla ilçedeki polis merkezlerini gece saatlerinde ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 36’sı polis 44 vatandaşımızın şehit olduğu, 150’den fazla kişinin yaralandığı İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı sonrasında oluşan  \'Polisimin Yanındayım\' çağrısına destek verdi.

Başkan Hakan Tütücü, saat 24.00’de ilçedeki polis merkezlerini ziyaret ederek, meslektaşlarını kaybeden polislere baş sağlığı dileklerini iletti. Tütüncü, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kepez Polis Merkezi ve Altınova Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Yaklaşık 2.5 saat süren ziyaretlere İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi de eşlik etti.

“Parçalanmıyoruz, daha çok kenetleniyoruz”

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, “Cumartesi akşamı kötü bir gece yaşadık. Ülke, millet ve devlet düşmanları yine çok kahpece saldırdılar. 44 şehidimiz oldu. 44 şehidimiz aslında 78 milyonun ciğerini dağladı. Şehit sayısı 44’tü ama ateş, acı 78 milyonu hepsine sirayet etti. Hepimiz müteessir olduk. Çok derinden etkilendik. Bu menfur olaydan sonra memleketi, milleti bölüp parçalayacaklarını düşünenler şunu hiç hesap etmediler. Bu tip terör saldırıları milletçe bizi daha da çok kenetliyor. Bu akşam Kepez İlçe Emniyet Müdürümüz ile bölgemizde görev yapan polislerimizi ziyaret ettik. Şu an saat gecenin 02.30’u. Yaklaşık 2 buçuk saat polislerimizle birlikte olduk.” ifadesini kullandı.

Polis, millet el ele

Hain terör saldırılarının milletle polisi parçalanmaz bir bağla birbirine bağladığına işaret eden Tütüncü, konuşmasına şöyle devam etti: “15 Temmuz ile başlayan süreçte halkımız çok iyi gördü ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin polisi her zaman milletinin yanından ve milletinin menfaatinde, milletinden aldığı talimatla hareket ediyor. Bu hain saldırılar aslında polisimizle, milletimizi çok daha parçalanmaz bir bağla bağlıyor. Milletimizin polisini sahip çıkmasından dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyim.”

“Gül bahçesine girercesine şahadete yürüdüler”

Polis teşkilatına ve Türk milletine baş sağlığı dileyen Tütüncü, “Polis, şüphesiz ki hepimizin can ve mal güvenliğini için gecesini gündüzüne katarak, yeri geldiğinden canını hiçe sayarak mücadele ediyor. Cumartesi günü şehit olan polis kardeşlerimiz başta olmak üzere polislerimizin tamamı milleti, bayrağı, devleti ve bu güzel ülkenin güzel insanlarının değerleri için yeri geldiğinde adeta bir gül bahçesine girercesine şahadete yürüyor.
Allah hepsinden razı olsun.  Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Milletimizin, polis teşkilatımızın acısını bu gece bir kez daha paylaştık. Dualarız hep onlarla birlikte.” açıklamasını yaptı.

“Polisimizle 24 saat halkın emrindeyiz”

Kepez Belediyesi olarak polis teşkilatı ve ilçe emniyet müdürlüğü ile her konuda birlikte çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi: Göreve geldiğim günden beri emniyet teşkilatımızla, ilçe emniyet müdürümüzle hem iftihar ettim hem de onların her zaman yanı başında oldum. Yeri geldi onların imkanlarını geliştirdik yeri geldi fiziki imkanlarını daha da güzelleştirmeye gayret ettik. Çok gayretli bir ilçe emniyet müdürümüz var. Kendisi gecenin hangi saatinde olursa olsun telefonlarımızı ikinci kez çaldırmaz.  Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok çalışkan bir ekibi var. Onlar da çözümsüzlük diye bir şey yok. İpe un sermek yok. Problemleri çözmek ve vatandaşlarımızı güvenli bir şehirde yaşatma idealleri var. Bundan dolayı başta İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere kahraman polis teşkilatımızın Kepez’deki bütün mensupların çok teşekkür ediyorum.  Belediye olarak her türlü imkanımızı polis teşkilatımızla paylaşmaya devam edeceğiz. El ele gönül gönüle vereceğiz. Çünkü devlet, her zaman milleti için vardır. Bunun bilincindeyiz. Şahsım,  emniyet müdürümüz, ekiplerimiz, 24 saat halkımızın emrinde olan polis arkadaşlarımız bunun bilinci içerisindeler.”

“Allah, polisimizi her türlü tuzaktan korusun”

Tütüncü, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bu hain saldırılar asla hedefine ulaşamayacak. Türkiye’yi bölemeyecekler. Polisimiz yalnız değil. Polis teşkilatının arkasında bir kez daha gördük ki 78 milyon vatan evladı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenmiş vaziyetteler ve onların arkasındalar. Türkiye’nin neresinde görev yaparlarsa yapsınlar Türk Polis Teşkilatı’nın arkasında kahraman Türk milleti var.  Polislerimize başarılar diliyorum. Allah onları her türlü tuzaklardan korusun. Rabbim inşallah iyi bir ortamda iyi bir hizmet yapabilme imkanı nasip etsin.”

“Vatan sağ olsun”

Kepez İlçe Emniyet Müdürü de İlker Ekşi de “Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. 7 gün 24 saat milletimizin hizmetindeyiz. Vatan sağ olsun.” diye konuştu.

Ziyaretlere Ak Parti Kepez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile Türkiye Gençlik Vakfı üyeleri eşlik etti. 
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında
Kepez polisinin yanında

Benzer Haberler