Kepez’in zirve yürüyüşü

13 Aralık 2016, Salı - 10:35
Kepez’in zirve yürüyüşü
Kepez Belediyespor 11. Haftada kendi sahasında Akıncılar’ı konuk etti. Sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Kepez’in Altın Kramponları zirveye bir adım daha yaklaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.hafta da Kepez Belediyespor sahasında Akıncılar’ı konuk etti. Son olarak zorlu Hisar Belediye deplasmanından galibiyetle dönen ve zirve yolunda iddalı olan Kepez Belediyespor, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Kepezli futbol severlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada maçın ilk düdüğüyle takımlarını desteklediler. Karşılaşmanın ilk yarısında Kepez Belediyespor’un zaman zaman etkili pozisyonları olsa da iki takım da ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi. Mücadele gücü yüksek karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı ve iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Kepez Belediyespor oyunda ki temposunu arttırdı.Net birkaç gol girişiminin başarısız olmasının ardından, Kepez Belediyespor’da Ahmet Keleş’in ceza sahası içerine hızlı sokulmasıyla birlikte kaleciyle karşı karşıya kaldı ve güzel bir gol vuruşuyla birlikte takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra etkinliğini daha da arttıran Kepez Belediyespor, net fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın sonralarına doğru Salih Sazak’ın (7)  şık vuruşuyla skoru 2-0’a taşıyan Kepez Belediyespor rahatladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kepez Belediyespor seyircisi önünde Akıncılar’ı 2-0 mağlup etti.

Son haftalarda ki çıkışını sürdüren Kepez Belediyespor ligde puanını 21’e çıkararak 3.sıraya yükseldi. Zirve yolunda ki rakiplerinden Serik Belediyespor’un evinde kaybetmesi ve lider Isparta DavrazSpor’un berabere kalmasıyla bu haftayı karlı kapatan Kepez Belediyespor zirveye bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşma sonunda Kepezli taraftarlar oyuncuları ve Teknik Direktör Şakir Filiz’i tribüne çağırarak tezahüratlarda bulundular.
 
Kepez’in zirve yürüyüşü
Kepez’in zirve yürüyüşü
Kepez’in zirve yürüyüşü

Benzer Haberler