Sultanlar mağlubiyeti unuttu

6 Aralık 2016, Salı - 10:19
Sultanlar mağlubiyeti unuttu
Voleybol Bayanlar 2.Liginde Kepez’in Sultanları seyircisi önünde Mavi Ege Gazi Gençlik’i konuk etti. Sultanlar sahadan 3-1’lik setle galibiyetle ayrılırken, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Teknik Direktör Süleyman Akay’ın takımın başına geçmesiyle yenilgi yüzü görmeyen Kepez Belediyespor, evinde Mavi Ege Gazi Gençlik’i de mağlup etmeyi başardı. Turgut Özal Spor Salonunda oynanan karşılaşma 13:00’da başladı.

Maç öncesi mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan ve galibiyet serini sürdürmek isteyen Kepez’in Sultanları karşılaşmaya etkili başladı. 1.Sette rakibine büyük üstünlük sağlayan Kepez Belediyespor 25-11 galip geldi. Kepezli taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada 2. Seti rakip Mavi Ege Gençlik 17-25 kazandı. İkinci set sonrası toparlanan Sultanlar, mücadelelerini sahaya yansıttı ve karşılaşmanın 3.setinde  25-8 gibi büyük bir farkla galip geldi. Mücadele gücü yüksek olan son sette Kepez’in Sultanları geriye düşse de kazanmasını bildi ve 25-17 skorla 4.setten de galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmayı tribünden takip eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tribünde heyecanlı anlar yaşadı. 3-1 lik setle galip gelen Kepez’in Sultanlarını maç sonunda Başkan Hakan Tütüncü tebrik etti.

Kepez’in Sultanları Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, çıkışını sürdürdü.
 
Sultanlar mağlubiyeti unuttu
Sultanlar mağlubiyeti unuttu
Sultanlar mağlubiyeti unuttu

Benzer Haberler